IKKE GÅ GLIPP AV: CC Cowboys & julebord 12. november i Sparebanken Sør Amfi – ØIF Arendal

IKKE GÅ GLIPP AV: CC Cowboys & julebord 12. november i Sparebanken Sør Amfi

Et av landets mest historiske band fylte 30 år i fjor. 12.november står de på scenen i Sparebanken Sør Amfi.

-Sett av datoen, kvelden og skap en stolt kveld sammen med dine venner. Vi er stolt av å tilby CC Cowboys, julebord og julebordsbuffé i en feststemt Sparebanken Sør Amfi 12. november. Billettene kan kjøpes i ØIF-appen eller her på hjemmesiden, opplyser kommersiell leder i ØIF Arendal Trond Christoffersen.

Julebordbuffet og konsertbilletter kjøpes i ØIF-app og hjemmeside.


Vill, vakker og våt
Nå skal ikonene stå på scenen i Sparebanken Sør Amfi 12. november. Hver for seg har festival- og konsertarrangøren Canal Street og toppklubben i håndball levert opplevelser i to ulike sjangre i en årrekke. Nå står Canal Street og ØIF Arendal sammen konsert og julebord i Sparebanken Sør Amfi.

Julebordsbufféen åpner klokken 1800 i Sparebanken Sør Amfi. Barområdet tilknyttet konsertområdet åpner fra klokken 19. Julebuffé, oppvarmingsband, julebord, gode venner i lag og CC Cowboys er en strålende ramme for en uforglemmelig aften.
– Vi byr også på skyttelbuss etter konserten som går ned til Arendal sentrum, sier Christoffersen.

Billett til skyttelbussen er inkludert i konsertbilletten.

For grupper (min. 8 personer) tar man kontakt med Ole Aasen (ole@oifarendal.no) for bestilling/informasjon.

Julebordbuffet og konsertbilletter kjøpes i ØIF-app og hjemmeside.

PS: ØIF Arendal sesongåpner kommende fredag 2. september klokken 18:30 mot Halden i Sparebanken Sør Amfi.