VG: Enig med NRK-eksperten som spår sølv? – ØIF Arendal

VG: Enig med NRK-eksperten som spår sølv?

NRK-journalist Patrick Sten Rowlands trekker frem ØIF Arendals erfaring med å kjempe i toppen for at han plasserer Heine E. Jensens mannskap på sølvplass i Rema 1000-ligaen.

NRKs håndballjournalist Patrick Sten Rowlands spår sølv for Jørg William Fiala Gjermundnes og ØIF Arendal.

– Grunnen til det er rutinen til ØIF. Det er spennende ting på gang der og, og de er alltid på topp og må regnes med. Kolstad føles det som kan gå helt til topps, men jeg også de kan trenge litt tid på å kjøre seg helt inn før de største stjernene kommer (red.anm: Sagosen, Rød, Johannessen fra neste sommer). Det viktigste for Kolstad er uansett sluttspillet og å sikre seg en plass i Europa, sier Rowlands til VG+ i deres seriestartsreportasje før serieåpningen til uka.

Ikke Kolstad-gull
At verken TV2-profil Bent Svele, VG-journalist Jostein Overvik, NRK-journalist Rowlands eller Viaplay-kommentator Peder Seierstad tror Kolstad henter gullet hjem til Trondheim i seriespillet, passer nok eks-landslagstrener Christian Berge veldig fint for å dempe presset som ligger på trønderne i første sesong av millionsatsingen i Trondheim.
De fire ekspertene plasserer Elverum som favoritt til å hente hjem nok et seriegull. ØIF Arendal blir plassert på bronseplass av Svele og Seierstad, mens Overvik plasserer ØIF Arendal på 4.plass i sitt tabelltips – med Drammen som bronselag.
– Det blir et race, fastslår TV2s Bent Svele overfor VG.
Samtlige eksperter spår at det blir et mektig møte med Rema 1000-ligaen for Heine E. Jensens tidligere klubb Sandnes. Sandnes spås av kvartetten til å havne sist i seriespillet.

PS: De fire håndballekspertene har alle Elverum, ØIF Arendal, Kolstad, Runar Sandefjord, Drammen og Nærbø på ulike plasser – dog innenfor 1-6 i sine tabelltips.