Kolstad stengte bakover – tok første stikk mot Drammen – ØIF Arendal

Kolstad stengte bakover – tok første stikk mot Drammen

Kolstad tok første stikk i kvalifiseringsrunden i EHF European League mot Drammen lørdag.

Magnus Langeland og Kolstad tok første stikk mot Drammen. Arkivfoto.

Arendalitten Magnus Langeland viste gode takter i første omgang da Kolstad slo Drammen 28-26 i Kolstad Arena i den første av to kvalifiseringskamper til EHF European League.

Lagene fulgte hverandre tett i første omgang og ledet med ett mål til pause. Etter hvilen stengte Kolstad eget forsvar fullstendig og dro fra Drammen. Det tok rundt ni minutter før Drammen fikk inn sin første scoring etter hvilen. Deretter var det Drammens tur til å imponere. Bortelaget reduserte og reduserte, helt til kampuret stoppet på 28-26 favør Kolstad.

Kolstad nye islandske høyrekant, Sigvaldi Gudjonsson, ble toppscorer med 10 mål. Drammens Viktor Norberg satt inn 8 mål. Magnus Langeland satt inn 3 mål for vertene.

Returoppgjøret spilles i Drammen neste helg.