TOSIFRET: Hoffstad med ketchup-effekt i generalprøven – ØIF Arendal

TOSIFRET: Hoffstad med ketchup-effekt i generalprøven

Olaf R. Hoffstad slo seg virkelig løs i torsdagens generalprøve og ble den store beholdningen i 32-28 seieren mot Nærbø. Neste fredag er det seriestart mot Halden på hjemmebane.

Olaf R. Hoffstad førte an da ØIF Arendal vant generalprøven mot Nærbø før neste fredags serieåpning på hjemmebane mot Halden.

Etter tøff motstand og fem strake tap mot henholdsvis tyske Magdeburg og de danske toppklubbene Aalborg, Bjerringbro-Silkeborg, Lemvig-Thyborøn, Holstebro og Mors-Thy snudde det mot Nærbø torsdag kveld – og for Olaf R. Hoffstad ble det en særdeles hyggelig opplevelse på Jæren. ØIF Arendals kantspiller scoret hele 14 av ØIF Arendals 32 mål i firemålsseieren mot Heine Jensens gamleklubb foran et entusiastisk hjemmepublikum i vest.
– Det er alltid deilig å vinne. Det behøver vi ikke å legge skjul på. Det å vinne gir selvtillit for hele gruppa, fastslår Olaf R. Hoffstad.
– Og deilig å løpe inn og å score 14 mål?
– Jeg bare løper opp og ned langs kanten og venter på pasningene. De ble det en del av idag, sier han fornøyd.

Gode svar
Hoffstad mener kampen ga både spillere og trenere gode svar før seriepremieren mot Halden neste fredag.
– Når man både ser Holstebro-kampen og kveldens kamp under ett, ser man konturene av spillet vi ønsker å få til. Å se at spillet setter seg bedre og bedre er viktig både for oss spillere og trenere. Det er fint å se at det vi jobber med hver eneste dag begynner å fungere i praksis, selv om vi har mye å jobbe videre med, presiserer Hoffstad.
Forsvarsgeneral Frederik G. Børm er godt fornøyd med lagets defensive spill i torsdagens treningskamp.
– Vi hadde et sterkt fokus på forsvarsspillet vårt og der så vi mange positive momenter. Det er alltid fantastisk å vinne, men mer viktig at vi utvikler eget spill, sier Børm til oifarendal.no torsdag kveld.

Kampfakta, treningskamp
25. august 2022
Nærbø – ØIF Arendal 28-32 (13-17)
Nærbø: Halvor E. Nærland, Ole Nærland (4), Rassin Haugseng (5), Tord Haugseng (2), Theodor Svensgård (9), Lars Erik Larsen, Gustav Halvorsen (1), Jonas Mælen, Kasper Lothe (1), John Thue, Gustav Bergendahl (1), Lars Sigve Hamre (3), Torger Edland (2), Lars Thomas Line, Marius Olseth.
ØIF Arendal: Kristijan Jurisic, Ivan Eres, Adrian Evensen, Mario Matic (1), Magnus Søndenå (7), Jørg William Fiala Gjermundnes (3), Birk H. Inselseth, Mathias Larson, Olaf R. Hoffstad (14), Aksel A. Strupstad (1), Sebastian L. Simonsen, Sander L. Simonsen (3), Frederik G. Børm (3), Dragos Hantaru.