9 DAGER IGJEN: – Han har kommet med mye positiv energi inn i gruppa – ØIF Arendal

9 DAGER IGJEN: – Han har kommet med mye positiv energi inn i gruppa

Det fastslo Mario Matic om Heine E. Jensens inntog i ØIF Arendal i programmet Avkast på TV2 Sport 2 onsdag kveld.

Mario Matic og Heine E. Jensen var begge i studio i seriestartsprogrammet Avkast på TV2 Sport 2 onsdag kveld.

– Han har kommet med mye positiv energi inn i gruppa. En europacup-spesialist, konkluderte Mario Matic om ØIF Arendals nye hovedtrener Heine E. Jensen i seriestartsprogrammet på det som blir håndballkanalen i Norge, TV2 Sport 2 onsdag kveld.
Jensen ledet som kjent Rema 1000-ligarival Nærbø til en oppsiktsvekkende seier i EHF European Cup sist sesong før han tok med flyttelasset til ØIF Arendal og Arendal i sommer.

Vanskelige å slå
Håndballekspert Bent Svele spådde i programmet at ØIF Arendal ikke kan matche Kolstad og Elverum i kampen om seriegullet denne sesongen.
– Kontiunitetsbærere er borte. Sesongen som var – var håpløs en god stund i hele fjor, endte med sluttspillfinal og cupfinale. Det kan skje igjen, men konkurransen er tøffere denne sesongen. I år skal de konsentrere seg om å bygge sten på sten, sa Svele blant annet i analysen av ØIF Arendal før årets sesong.
– For oss blir det veldig likt som i fjor. Jeg tror vi kommer til å slite litt i starten. Igjen, det er mange nye spillere som skal inn. Vi har mistet blant annet mange av våre største bidragsytere. Utover i sesongen skal vi være klare, sa Mario Matic.
Sondre Paulsen, Lars Jakobsen og Kristian Rammel er blant spillerne som har lagt opp eller gått til andre klubber. Inn har danske Mathias Larson (GOG), Dragos Hantaru (Steaua Bucuresti), Aksel A. Strupstad (Bækkelaget) og Birk H. Inselseth (Bergen) kommet.
– Jeg håper selvfølgelig at jeg kan bidra til å bygge videre på det gode arbeid som er gjort av mange gode spillere og trenere i mange år før meg. Vi må sette sammen laget på nytt. Jeg tror vi skal klare å få til å bli vanskelige å slå, sa Heine Jensen på hvordan han ser for seg utviklingen gjennom sesongen.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/22/nysgjerrig-pa-sommerens-overgangsmarked/


Kolstad og Elverum
Matic og Heine E. Jensen spådde ulikt om hvilken klubb som vil stå som seriemester til våren. Matic trakk frem Kolstad som seriefavoritt, mens Jensen setter sine penger på Elverum
– Jeg tror det blir tett. Jeg tror Elverum har fordelen av kontuiniteten.
– Jeg tror Kolstad vinner ligaen, men jeg har noen andre i sluttspillet, spådde Mario Matic

Programmet kan i sin helhet ses i opptak på TV2 Play.

PS: ØIF Arendal sesongåpner hjemme i Sparebanken Sør Amfi mot Halden Topphåndball fredag 2. september klokken 18:30.