MÅ UNDER KNIVEN: – Må dra beinbiten på plass igjen – ØIF Arendal

MÅ UNDER KNIVEN: – Må dra beinbiten på plass igjen

ØIF Arendals fremadstormende unggutt Herman Thysted er mildt sagt uheldig. I fjor røk kneet, og unggutten var først tilbake på nyåret. I helgen skallet han med en motstander i treningskamp.

– Legene har konkludert med brudd rundt øyet. Beinet er presset inn. Legene må dra beinbiten på plass igjen, forteller Thysted til oifarendal.no.
Den hardtskytende bakspilleren opereres torsdag og blir følgelig ikke med ØIF Arendal-troppen til Danmark som tar Color Line-båten fra Kristiansand til Danmark torsdag.

Dansk motstand
Det var under treningskampen for rekruttlaget Øyestad IF – mot tidligere Sørfjell-trener Morten Arvidssons Vendsyssel – sist fredag, at uhellet var ute. Thysted og en av danskenes forsvarskjemper var begge maksimalt uheldige og klinket skikkelig til hode mot hode. Mens Thysted gikk fortumlet rett av banen, lå dansken igjen på banen og vred seg i Sparebanken Sør Amfi. Nå er altså dommen klar for Thysteds del – brudd under øyet. Unggutten bedyrer at formen fem dager etter klinsjen kommer seg. Torsdag blir det altså operasjon.

Herman Thysted gikk fortumlet og satt seg på benken etter uhellet sist fredag. Bruddskaden oppsto i en treningskamp for Øyestad IF mot danske Vendsyssel sist fredag.

– Formen er god, men fortsatt litt vondt, opplyser bakspilleren og stortalentet til oifarendal.no fem dager etter stjernesmellen.
Prognosen før operasjonen er at han ikke blir å se på håndballbanen tidligst før i begynnelsen av oktober. Bruddet må få grodd godt før han igjen går ut håndballbanen.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/14/u18-em-stortalent-sto-bak-41-av-lagets-194-mal/
Den danske spilleren gikk rett ned for telling i den stygge duelle med Herman Thysted.

Om Thysted blir å se på banen med ansiktsmaske i løpet av høsten vites intet om på nåværende tidspunkt. Dog, frem til han igjen kan gå ut på en håndballbane kan han holde den fysiske formen og skuddarmen vedlike som vanlig.
– Jeg kan trene så og si alt utenom ren kontakttrening, sier han videre.
– Herman var maksimalt uheldig i situasjonen. Uhell som dette får vi ikke gjort så mye med, selv om det er ergerlig, fastslår ØIF-trener Heine Jensen.

Vi ønsker Thysted – nok engang – lykke til med rekonvalisens etter skade. For 2003-modellen kommer tilbake. Det har han vist og bevist til litt for mange ganger i sin unge karriere.