NORGE: – Lindboe har sagt at det kan være aktuelt – ØIF Arendal

NORGE: – Lindboe har sagt at det kan være aktuelt

Tidligere landslagsspiller, Elverum-spiller og ØIF Arendal-spiller André Lindboe bidro til at Tromsøs opprykk til 2.divisjon i vår. Nå kan det bli nye arbeidsoppgaver for Tromsø kommende sesong.

André Lindboes år på håndballbanen kan fortsette. Her i aksjon for ØIF Arendal i 2018/2019-sesongen. Arkivfoto.

– Lindboe har sagt at det kan være aktuelt. Han bor i Arendal, så det vil nok primært
være snakk om enkeltkamper sørpå, sier klubbens trener Vebjørn Slettli til iTromsø.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/14/u18-em-stortalent-sto-bak-41-av-lagets-194-mal/

Kollega
Bodø og Harstad er de to eneste lagene i tillegg til Tromsø på nivå tre eller høyere kommende sesong. Lindboe var ikke den eneste profilen som i utgangspunktet hadde lagt skoene på hylla som hjalp Tromsø med å sikre opprykk i fjor vår. Lindboes tidligere landslagskollega Espen Lie Hansen bidro også til opprykket.
Duoen var med på laget som tok sølv i VM i Frankrike i 2017. Den tidligere ØIF-helten sier til avisen at muligheten for å gjøre ikke bare ett, men flere comeback på håndballbanen for tromsøværingene kommende sesong.

– Jo, det kan være en mulighet for det. Jeg prata litt med de nå sist da det var kvalik, så får vi se på terminlista og om jeg kan få det til å klaffe med min timeplan og det familiære, sier ifølge avisen.
Selv om avstanden mellom hans bopel sørpå er et godt stykke fra klubben han spilte for i vår ikke behøver å være et hinder.
– Nå gikk det jo greit å fly både til Trondheim og Tromsø for å være med på kvalikkampene. Det blir litt opp til klubben. Jeg fikk i hvert fall absolutt et godt inntrykk av klubben, og jeg liker satsingen deres, med å prøve å få et lag fra nord opp og fram. Det tror jeg vil være viktig for Håndball-Norge generelt, sier André Lindboe.

Lindboe var formelt på utlån fra ØIF Arendal til Tromsø i vår. 33-åringen spilte på toppnivå sist i 2019/2020-sesongen. Han har siden spilt mesterskap for Norge i beachhåndball, spilt for Tromsø og engasjert i håndballregionens spillerutviklingsarbeid på Agder.