KRISTJANSSON: – Vi ser bra ut! – ØIF Arendal

KRISTJANSSON: – Vi ser bra ut!

Mange lot seg imponere av Magdeburgs islandske playmaker Gisli T. Kristjansson i helgens Skarpnes Invitational. Han innrømmer at årets Magdeburg-utgave ser veldig bra ut.

Gisli T. Kristjansson viste frem sjeldne kvaliteter i Sparebanken Sør Amfi i helgen. Foran ham står Aalborgs islandske profil Aron Palmarsson (nr. 4).

– Vi måtte luke bort noen simple feil, få på plass forsvarsspillet og kontringsspillet. Da snudde vi kampen mot Aalborg og fikk vist for oss selv at vi er i rute inn mot sesongen. Selv om dette kun var en oppkjøringskamp, hadde vi riktig fokus og intensitet i denne og i de to andre kampene denne helgen. Vi ser bra ut, mener Kristjansson overfor oifarendal.no etter å ha satt Champions League-kollega Aalborg på plass søndag formiddag.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/14/wiegert-dette-gikk-like-raskt-som-batturen-lordag-kveld/

Imponerte
For Kristjansson og Magdeburg-kollegene imponerte i helgens Skarpnes Invitational. Fredag ble Bjerringbro-Silkeborg beseiret, lørdag fikk ØIF Arendal en leksjon av mesterlaget, før Aalborg ble satt på plass av effektive tyskere søndag.
– Vi har et godt lag med mange dyktige spillere som i fjor vant den tyske ligaen med åtte poengs forsprang. Jeg håper publikum likte det de så av oss i helga, sier den 23 år gamle islandske bakspilleren som ble hentet av Sander Sagosens Kiel til tysk håndball som 18-åring. Før 2020/2021-sesongen ble han hentet til Magdeburg.
– Vi har et gull å forsvare på hjemmebane. I tillegg skal vi kjempe i Champions League. Jeg ser virkelig frem til sesongen. Vi tar med oss en god følelse med hjem til Magdeburg etter helgen her i Arendal, avslutter islendingen.

Kristjansson har allerede vunnet fem gulltitler i tysk håndball og internasjonal klubbhåndball. Få blir overrasket om den islandske profilen sikrer seg flere gull kommende sesong.