Nytt målshow i jevn kamp mot dansk topplag – ØIF Arendal

Nytt målshow i jevn kamp mot dansk topplag

ØIF Arendal startet søndagens Bjerringbro-Silkeborg på en god måte, men danskene festet så grepet i en nok en fartsfylt og målrik match i Skarpnes Invitational.

Olaf R. Hoffstad i duell mot Bjerringbro-Silkeborgs Peter Balling.

Mario Matic og Frederik G. Børm hadde mange fine kombinasjoner i begynnelsen av førsteomgang, og kantspiller Olaf R. Hoffstad og høyreback Magnus Søndenå meldte seg på. Men, deretter overtok danskene med effektivt spill og ledelse 20-16 til pause.

I andre omgang spilte ØIF Arendal seg helt opp i ryggen på det danske topplaget, men anført av Peter Balling tok danskene kontroll på ny i det som var det sjette og siste oppgjøret i Skarpnes Invitational.

Sett med ØIF Arendal-øyne var det gledelig å se Mathias Larson etter hvilen. Dansken viste tidvis hva vi har å glede oss til denne sesongen. Skudd, innspill og oppvartninger kom på rad og rekke. Mot slutten fikk også Birk H. Inselseth vist seg frem da han blant annet skaffet et straffekast etter et fint gjennombrudd. Selv om ØIF Arendal reduserte flere ganger i en fin sluttspurt, beholdt danskene roen og vant 36-34.