SISTE: Tapte klart mot de tyske mesterne – ØIF Arendal

SISTE: Tapte klart mot de tyske mesterne

Magdeburg var best og viste hvorfor de nettopp er et av verdens beste lag i Sparebanken Sør Amfi lørdag.

Det ble en hard dag på jobben for Magnus Søndenå og ØIF Arendal mot Magdeburg lørdag.

Christian O’Sullivan og Magdeburg viste hvorfor de ble tyske mestere, tok sølv i EHF European League og vant klubb-VM forrige sesong, da ØIF Arendal møtte overmakten lørdag ettermiddag. Tyskerne straffet ØIF Arendal knallhardt og viste publikum oppvisningshåndball i detaljer, fysikk og tempo.

Magdeburg sparte ikke på kruttet og særlig nevnte O’Sullivan ledet an det tyske maskineriet i Sparebanken Sør Amfi. Magdeburg-kapteinen delegerte og spilte opp Kay Smits, Gisli T. Kristjansson og de øvrige stjernespillerne etter tur. Magdeburg ledet 24-10 til pause.

ØIF Arendal-spillerne løftet seg i den første delen av 2.omgang og lot ikke det tyske laget dra ytterligere fra. Deretter ventet en periode med skjebnesvangre skuddbom og tekniske feil, noe Kay Smits og Magdeburg straffet brutalt med en strålende oppvisning. ØIF Arendal leverte en fin avslutning og reduserte fire ganger de siste tre minuttene.

Magdeburg vant til slutt 40-23.

Vi kommer tilbake med reaksjoner fra dagens kamp gjennom kvelden.

PS: Søndag venter Bjerringbro-Silkeborg for ØIF Arendal, mens Magdeburg og Aalborg gjør opp seg mellom på dag tre av Skarpnes Invitational.