LARSON: – Det løsnet litt etter en treg start – ØIF Arendal

LARSON: – Det løsnet litt etter en treg start

Danske Mathias Larson viste tidvis hva som bor i ham mot Aalborg fredag kveld. Playmakeren var fornøyd med debuten i det han omtaler som en superfed hall!

Mathias Larson gjorde en fin figur i debuten i Sparebanken Sør Amfi fredag. Her i duell med landslagskant og Aalborg-spiller Kristian Bjørnsen.

– For noen fantastiske omgivelser. En superfed hall, smilte Larson etter kampslutt.

Fire mål
Dansken erstattet en god Mario Matic midtveis i første omgang, og etter en middels start spilte han seg fint opp mot Aalborg – laget han var med å slo i den danske toppserien med GOG forrige sesong. I likhet med rumenske Dragos Hantaru (5 mål) kan Larson godt fra debuten i sin nye hjemmearena. Aksel A. Strupstad viste seg også frem med tre mål. Fire mål og en rekke målgivende ble fasiten for Larsons del.
– Resulatet er helt greit for oss. Vi spiller tross alt mot et lag som kom til Champions League-finalen for to år tilbake. Så jeg er tilfreds med kampen og egen innsats. Godt å bli ferdig med debuten. Det løsnet litt etter en treg start for min del, konkluderer han.

I overkant
– Det ble vel i overkant mange mål begge veier, men om det blir slik i ordinære kamper er ikke godt å si for mye om ennå. Jeg tror ikke det blir mange kampene som ender opp med rundt 80 mål i snitt, sier han om 41-36 tapet.
Heine Jensen fikk også sin debut på benken for ØIF Arendal fredag kveld. Han var tilfreds både med de nye spillerne og prestasjonen totalt.

Heine Jensen. Her i samtale med Olaf R. Hoffstad.


– En kamp med masse fart og jeg er totalt sett godt fornøyd med kampen og debuten, konkluderer Jensen overfor oifarendal.no etter kampslutt.
Det ØIF Arendals nye danske trener var også godt fornøyd med var rulleringen på mannskapet når man skriver 12. august.
– Alle fikk godt med spilletid utenom Henrik (red.anm: Øygarden, som spilte hele treningskampen for Øyestad mot Vendsyssel tidligere på dagen) i denne kampen. Jeg er også godt fornøyd med at vi fikk spilt en variert håndball, men 41 mål er ikke noe vi ønsker oss. Samtidig har vi prioritert angrepsspill og fysisk trening i oppkjøringen. Jeg er godt fornøyd, gjentar og avslutter Heine E. Jensen.

I morgen lørdag venter Magdeburg klokken 16:45 for Mathias Larson, Heine Jensen og ØIF Arendal.