EVENSEN: – Jeg får ikke mindre motivasjon etter dette her – ØIF Arendal

EVENSEN: – Jeg får ikke mindre motivasjon etter dette her

Arendalsgutten Adrian G. Evensen viste seg frem og grep sjansen han fikk mot Aalborg fredag kveld.

Adrian G. Evensen.

– Dette er stort. Jeg fikk beskjed før kampen om å holde lengre på balle i skuddøyeblikkene, hvis ikke ville de spise meg opp. Jeg holdt hodet kaldt da jeg fikk sjansen, smiler han etter kampslutt og to scoringer i 41-36 tapet mot Aalborg fredag kveld.

Motivasjon
Evensen er godt vant med å spille andrefiolin bak Sander L. Simonsen. I kveldens kamp fikk godt med spilletid og tok vare på sjansen han fikk av Heine E. Jensen og Luka Panza.
– Treningskamper er noe annet enn offisielle kamper, men for meg er Aalborg et vanvittig godt lag. Denne kampen gir meg ikke noe mindre motivasjon til å trene hardt, utvikle meg og gripe enda flere sjanser fremover, sier Evensen.
Høyrekanten slet i flere sesonger med leie skader, men var fullt og helt med forrige sesong. Etter kampen ble han gratulert av far og tidligere Øyestad-spiller Ole O. Evensen.
– Jeg får et kick av dette her, smiler han igjen.

Ikke overrasket
Heine Jensen er godt fornøyd med sin unge elev og er ikke særlig overrasker at unggutten satt inn to mål på to skuddforsøk.
– Nei, det er jeg ikke. I dag tok Adrian sjansen han fikk og det er gledelig, sier Jensen til oifarendal.no.
Kampen ble avsluttet tre minutter før slutt grunnet et omfattende strømbrudd på Myra. Selv om hallen ble mørklagt, ble ikke fredagskvelden helsvart for høyrekanten på noe som helst vis.
– Nå venter Magdeburg i morgen. Får jeg sjansen, skal jeg gripe sjansen igjen, avslutter fredagens mest fornøyde unggutt i Sparebanken Sør Amfi, Adrian G. Evensen.