KAKK I HODET:- Jeg måtte vise Solstad hvem som er sjefen – ØIF Arendal

KAKK I HODET:- Jeg måtte vise Solstad hvem som er sjefen

Det tyske mesterslaget – med den norske landslagskapteinen Christian O’Sullivan som hærfører – vant som ventet over Aksel Horgen og Thomas A. Solstads Bjerringbro-Silkeborg i åpningskampen i Skarpnes Invitational.

Thomas A. Solstad og Christian O’Sullivan i aksjon fredag i Sparebanken Sør Amfi. Lørdag møter O’Sullivan og Magdeburg ØIF Arendal til dyst.

– Christian ga meg et kakk i bakhodet, men det fortjente jeg vel, sier Thomas A. Solstad og smiler bort på landslagskompis og Magdeburg-spiller Christian O’Sullivan etter Magdeburgs 36-32 seier fredag ettermiddag.
– Jeg måtte vise hvem som var sjefen, smiler O’Sullivan etter en målrik kamp i Skarpnes Invitational til oifarendal.no etter kampslutt.Fornøyd
O’Sullivan var naturligvis fornøyd med å vinne over landalagskollegaen på norsk jord.
– Vi varierer litt, men det er ennå tidlig i sesongen. Morsomt å spille mot Thomas i klubbdrakt igjen. Det begynner å bli en del år siden, men det var på tide nå. Jeg tror også det var et godt valg for Thomas å reise utenlands, mener O’Sullivan som nyter en høy stjerne i den tyske mesterklubben.
– Godkjent med 4-målstap mot Magdeburg?
– Vi prøvde å løpe med, men når vi gjør feil blir vi straffet knallhardt. Det er de tyske mesterne, men alt i alt en fin start for oss, fastslår Thomas A. Solstad.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/12/streaming-tv-hier-eine-ubersicht-uber-das-handballturnier-in-norwegen/

Tyskerne gikk raskt opp i en fin 10-5 ledelse og det var få som trodde det danske topplaget kunne komme tilbake mot de tyske mesterne i den første kampen som åpnet Skarpnes Invitational fredag ettermiddag. Danskene fikk forsvarsspillet til å stemme og utlignet først og videre opp i ledelse 15-14 da det gjenstod minutter av omgangen.
Den norske landslagskapteinen Christian O’Sullivan styrte spillet med jernhånd, før Bennet Wiegert rullerte på mannskapet – som seg hør og bør i treningskamper. Dermed spiste Solstad og Bjerringbro-Silkeborg opp tyskernes ledelse. Det sto 16-16 til pause.
Lagene fulgt hverandre tett i den siste omgangen. Et kvarter før slutt ledet Magdeburg 30-29 i en kamp som ikke hadde de helt store duellene. Tyskerne festet et lite grep mot slutten av kampen og økte ledelsen til 31-28 med ti minutter igjen på tavla. Magdeburg holdt ledelsen og løp inn en 36-32 seier.