PALMARSSON: – ØIF Arendal har en god plan på det de gjør i angrep – ØIF Arendal

PALMARSSON: – ØIF Arendal har en god plan på det de gjør i angrep

Aalborgs Aron Palmarsson viste tidvis hvorfor han regnes som en av verdens beste håndballspillere i fredagens kamp mot ØIF Aarendal. Han skrøt av hjemmelagets angrepsspill etter 41-36 seieren mot ØIF Arendal.

Aron Palmarsson var en ettertraktet herremann etter fredagens kamp mot ØIF Arendal i Sparebanken Sør Amfi.

– Jeg tror ikke det blir vanlig med nærmere 80 mål i hver kamp fremover, selv om den nye avkastregelen gir mulighet for mye og mer løping. Begge lagene spilte greit fremover, men defensivt har nok begge lag en del å gå, konkluderte islendingen etter hans første kamp i Skarpnes Invitational denne helgen.
Islendingen var særlig i første omgang en plage for ØIF Arendals forsvar.
– For oss er det viktig å få spilt en del kamper og det er alltid godt å vinne, smiler han.

Aron Palmarsson.

Populær
Islendingen var et yndet autograf-objekt for de unge Sørfjell-jentene som hadde tatt turen til Myra fredag kveld. Palmarsson trekker frem eget lags utfordringer i eget 5:1 spill mot ØIF Arendal. Det må løses på en langt bedre måte fremover, mener han mens han også gir honnør til ØIF Arendal.
– Ja, de løste forsvaret vårt på en fin måte. De har mange smarte spillere og en god plan på det de foretar seg i angrepsspillet. Jeg har ikke sett mye av ØIF Arendal tidligere, men et overraskende godt lag. Samtidig skal vi være bedre. En grei seier, sier Palmarsson som blant annet har tre Champions League-gull med både Kiel og Barcelona og en rekke seriemesterskap fra årene i Kiel, Barcelona og ungarske Veszprem å se tilbake på.
Islendingen får i slutten av august det danske håndballikonet Mikkel Hansen inn som lagkamerat.

Palmarsson og Aalborg møter sine danske kolleger Bjerringbro-Silkeborg lørdag klokken 15:00.