Aalborg møtte den tyske betongveggen i superduellen – ØIF Arendal

Aalborg møtte den tyske betongveggen i superduellen

Det tyske mesterlaget snudde kampen – på mesterlig vis – mot Aalborg etter en solid 2.omgang i superduellen i Skarpnes Invitational søndag formiddag.

Magdeburgs polske forsvarsgeneral Piotr Chrapkowski (3), Christian O’Sullivan (24), Magnus Saugstrup og Magdeburg leverte på ny defensivt storspill søndag.

Det ble som ventet jevnt og tøff i superduellen mellom Magdeburg og Aalborg søndag formiddag Skarpnes Invitational. Lagene fulgte hverandre tett før Aalborg fikk et lite overtak inn til pause med 19-16. Felix Claar, Mads Hoxer, Aron Palmarsson og norske Kristian Bjørnsen var blant de mest toneangivende for danskene før pause mot Christian O’Sullivan & co.
Dog, Magdeburgs trener Bennet Wiegert må ha sagt noen velvalgte og kloke ord i pausen, for det tyske mesterlaget spiste opp og tok over ledelsen i matchen i . Etter 45 minutters spill var kampen snudd på hodet, med Magdeburg-ledelse 27-24. Tyskerne funnet tilbake det defensive storspillet fra lørdagen, som dannet grunnlaget for raske kontringer og propagandahåndball fremover.
Aalborg kom seg delvis tilbake etter den særdeles sterke, tyske perioden i første halvdel av 2.omgang, men maktet ikke å ta igjen Magdeburgs ledelse. Tyskerne holdt stand og vant til slutt 32-29.

Magdeburg vant dermed sine tre kamper i Skarpnes Invitational og vant dermed turneringen.