SØNDENÅ: – Du får se en annen versjon – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Du får se en annen versjon

Magnus Søndenå var tydelig om hva publikum kan forvente søndag, etter tapet mot Magdeburg lørdag kveld.

ØIF Arendal og Magnus Søndenå fikk det tøft mot mesterlaget Magdeburg lørdag. Søndag skal laget reise seg, lover Søndenå.

– Vi får slikke sårene og komme sterkere tilbake i morgen (les søndag). Du får se en annen versjon da, sa Søndenå til TV2 Sport 2 etter 40-23 tapet mot Magdeburg.

Vil vinne
– Jeg tror vi venter et lag som vil vinne sin første kamp her, og de er sikkert ganske gira på å avslutte denne helga her med en god opplevelse – og det vil vi også, smilte Søndenå overfor TV2 Sport 2 lørdag kveld.
– Vi må brette opp ermene, fortsatte Søndenå overfor tv-kanalen.
For helgens siste kamp for ØIF Arendals del blir mot et sterkt Bjerringbro-Silkeborg (BSH) søndag klokken 12:45. Thomas A. Solstad, Aksel Horgen og BSH fulgte Aalborg til døra lørdag (tap 27-28) og måtte gi tapt med fire mål for Magdeburg fredag (32-36).
– I morgen håper jeg vi ser et mye tøffere ØIF Arendal. Den kampen kan bli jevn, men Bjerringbro-Silkeborg er også et kjempegodt dansk lag. Jeg håper at det blir spenning, sa TV2 Sport-ekspert Ida Alstad.

Kommer du? Billetter kjøper du her!