DEBUTANT: – Det flyter bedre i dag – ØIF Arendal
Aksel A. Strupstad

DEBUTANT: – Det flyter bedre i dag

Aksel A. Strupstads dom over helga sett under er positiv. Oslo-gutten debuterte for ØIF Arendal denne helgen.

Aksel A. Strupstad kom godt fra det mot Bjerringbro-Silkeborg søndag, men fortsatt gjenstår mye arbeid for ham og resten av spillerne frem til seriestart 3. september.

– Vi gjør to ok matcher og en dårlig match. Den første kampen mot Aalborg fredag var grei, Magdeburg lørdag var ikke bra, mens vi avslutter med en grei kamp mot Bjerringbro-Silkeborg. Vi har fått noen svar på hvor vi står og hva vi må jobbe videre med fremover, konkluderer Aksel A. Strupstad etter tre kamper mot sterk motstand denne helgen.
– I andre omgang i dag viser vi tidvis et høyt nivå. Samtidig så bytter vi mye, mange spillere og konstellasjoner skal finne flyten. Vi har gjennomgående vært bedre etter pause i alle tre kampene. Mot Bjerringbro-Silkeborg vinner vi vel andre omgang med to mål. Det flyter litt bedre idag, enn det gjorde i går kveld sier han mens han ser opp på kuben i Sparebanken Sør Amfi.
Bjerringbro-Silkeborg vant 36-34.
– Hvorfor er 2.omgangene gjennomgående bedre, mener du?
– Vi kommer ikke helt i gang, men dette er ting vi skal jobbe videre med. Vi må være på fra start av i hver kamp. Mot så gode lag som vi møtte i helga blir det straffet kraftig, fastslår han.

Ikke vant
Den tidligere Bækkelaget-gutten erkjenner at han ikke er vant med å sitte så mye på benken som han har gjort i helga. Strupstad og Frederik G. Børm har spilt rundt halvparten av kampene hver.
– Jeg er vant med å spille fulle kamper, men nå er det annerledes. Jeg er litt kald når jeg kommer inn, men samtidig er det mindre belastende for kroppen å spille 30 minutter enn 2×30 minutter. Selv er jeg greit fornøyd med egne prestasjoner i helgen, men jeg har enda mer å trøkke på med, mener strekspilleren som ble kåret til årets strekspiller i Rema 1000-ligaen sist sesong.

Ikke prioritert
Strupstad presiserer at forsvarsspillet ikke har vært høyt prioritert i oppkjøringen som startet 22. juli. Lørdag 3. september må det være på plass når Halden gjester Sparebanken Sør Amfi til serieåpning i Rema 1000-ligaen. Deretter venter Elverum (6.september) og Drammen (13.september) på bortebane for Strupstad og ØIF Arendal. For det ble mye mål begge veier i Skarpnes Invitational. Fredag ble det scoret 77 mål, lørdag 63 mål og 68 mål i ØIF Arendals oppgjør. Mot Magdeburg lørdag var opplevelsen tosidig for Strupstad. Tyskerne vant hele 40-23.
– Veldig gøy å oppleve nivået deres, samtidig som det var frustrerende å spille. Vi har nå fått testet oss skikkelig denne helga. Deilig å være ferdig med debuten. Alt i alt en fin start på sesongen for lagets del og min egen del. Nå håper vi på litt bedre spill når vi drar til Danmark mot slutten til helgen for å spille tre nye kamper på fire dager, avslutter Aksel A. Strupstad.