LORENTZEN: Tilbake etter langtidsskade – ØIF Arendal
Jakob Lorentzen på ØIF trening. sommer 2022

LORENTZEN: Tilbake etter langtidsskade

Vårsesongen røk, sluttspillet røk, cupfinalen røk og U20-VM i sommer røk. Nå er han tilbake.

Jakob Lorentzen kom ikke banen i Skarpnes Invitational, men i en treningskamp for Øyestad IF mot danske Vendsyssel fredag. Her i passiar med Mario Matic på trening sist torsdag.

-Deilig å være tilbake på banen igjen. Det er håndball jeg vil spille, smiler ØIF Arendals strektalent Jakob Falk Lorentzen.

Rykket opp
Da Laurits Rannekleiv ble skadet i sesongoppkjøringen i fjor og klubbens tidligere strekspiller Kristian Rammel slet med ryggproblemer i store deler av høsten, grep unggutten Jakob F. Lorentzen sjansen som andrevalg bak Frederik G. Børm. Så ble også unggutten skadet før jul.
Det er en trøblete ryggprolaps som har holdt ham tilbake fra spill. Fredag var han på plass der han helst vil være fremover. På banen. Strekbamsen har verken spilt treningskamper eller offisielle kamper siden før jul i fjor.
– Bank i bordet. Jeg håper all treningen og arbeidet som er gjort holder nå, smiler han, mens han tørker svette etter 27-27 mot danske Elitesport Vendsyssel fredag – i det som mildt sagt kan beskrives som en het aften i Sparebanken Sør Amfi.
Det var ikke vanskelig å se at Lorentzen har brukt månedene godt i styrkebua og til å trene seg opp.
– Akkurat denne kampen skulle vi ha vunnet, men det viktigste er at alle – både rekruttlaget og elitelaget -får rullert og spilt håndball, fastslår Lorentzen som kom veldig godt fra det hele fredag.

Og at unggutten er tilbake på banen!