JENSEN: – Spiller store deler av kampen på et nivå vi er fornøyd med – ØIF Arendal

JENSEN: – Spiller store deler av kampen på et nivå vi er fornøyd med

Det ble et hyggelig gjensyn med gamleklubben som han førte til gull i EHF European Cup i mai for Heine E. Jensen i kveld.

Luka Panza og Heine E. Jensen.

ØIF Arendal vant 32-28 i torsdagens generalprøve og treningskamp mot Nærbø på Jæren. Å vinne siste kamp før seriestart, gjør alltid godt, mener ØIF Arendals hovedtrener.
– Det er alltid viktig å vinne, men enda viktigere at prestasjonene går i riktig retning. I dag spiller vi store deler av kampen på et nivå vi er fornøyd med. Samtidig har vi noen små perioder hvor vi må minimere våre feil, men kampen sett under ett spiller vi godt. Denne kampen viser potensialet vårt, mener Jensen som dermed ga sin gamleklubb på Jæren en kalddusj før neste ukes seriestart i Rema 1000-ligaen.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/08/25/tosifret-hoffstad-med-ketchup-effekt-i-generalproven/

Forsvar
Jensen trekker frem kontrings- og ankomstspillet i Nye Loen.
– Vi fikk ballen til å gå godt og våre kantspillere kom godt med i spillet, sier han.
Det er også en god forklaring på venstrekant Olaf R. Hoffstads målshow. Venstrekanten ble satt opp gang på gang i oppgjøret. Hoffstad ga seg ikke før han hadde satt inn hele 14 mål i oppgjøret.
Jensen og trener Luka Panza rullerte noe mindre på mannskapet i Nye Loen enn i de seks foregående treningskampene i oppkjøringen.
– Alle fikk spilletid, men det ble noe mindre rullering idag, sier Jensen som også trekker frem at ØIF-spillerne ikke ga motstanderen like mange gavepakker i kveldens kamp.
– I de foregående treningskampene har vi servert motstanderne alt for mange og enkle kontringer i mot. Slik ble det ikke i kveld. Nå skal vi bruke den siste uka før seriestarten til å forsterke det vi er gode på, avslutter Jensen.

Nærbø åpner årets sesong med borte mot en av gullfavorittene, Kolstad, kommende onsdag. Den kampen sendes på TV2 Sport 2.
ØIF Arendal sesongåpner hjemme mot Halden fredag 2. september klokken 18:30.