Vil du og ditt lag bli flaggbærere denne sesongen? – ØIF Arendal

Vil du og ditt lag bli flaggbærere denne sesongen?

Da må du/dere melde interesse til ØIF Arendals arrangementssjef Per Carsten Michelsen.

– Vi inviterer barne- og ungdomslagene i distriktet til å bli flaggbærere. Det har tidligere vært rift om rollene som flaggbærere i Sparebanken Sør Amfi. Nå får alle lag en ny sjanse til å få tildelt en kamp i løpet av sesongen. Vi tar kontakt med lagene fortløpende for å tildele kamper, forteller arrangementssjef Per Carsten Michelsen.
Å være flaggbærer i en Rema 1000-ligakamp innebærer å bære ut ØIF Arendals flagg, motstanders flagg samt ligaens hovedsponsors reklameflagg i forkant av kampen. Lag som melder seg som flaggbærere må være klare i egne klubbdrakter/treningsdresser senest 45 minutter før kampstart. Flaggbærerne og deres ledsagere får gratis inngang og gode plasser til å oppleve norsk herrehåndball på nært hold.

Seriestart fredag 2. september
Fredag 2. september står Halden klare i Sparebanken Sør Amfi til sesongens første hjemmekamp. Michelsen opplyser at interesserte lag sender e-post direkte til ham på per@oifarendal.no
– Merk e-eposten med «Flaggbærer 2022/2023» og få med informasjon om hvor mange spillere som vil delta, klubbnavnet, aldersgruppe og kontaktperson med kontaktinformasjon. Skriv også om det er en spesiell kamp dere ønsker å være flaggbærere i. Deretter tar vi kontakt med lagene etter å ha fordelt lagene utover de mange hjemmekampene som kommer, forklarer Michelsen.
Flaggbærerne blir tatt mot av en ØIF Arendal-representant på kampdag.

Dette er ØIF Arendals seriekamper, med forbehold om endringer. Cupkamper og kamper i europacupen kommer også, men disse er ennå ikke terminfestet:

Fredag 2. september mot Halden
Søndag 25. september mot Haslum
Søndag 30. oktober mot Sandnes
Søndag 13. november mot Bækkelaget
Onsdag 30. november mot Fjellhammer
Onsdag 21. desember mot Kristiansand Topphåndball
Onsdag 28. desember mot Drammen
Torsdag 2. februar mot Elverum
Lørdag 11. februar mot Nærbø
Onsdag 15. mars mot Kolstad
Søndag 2. april mot Runar Sandefjord