SISTE: ØIF Arendal møter arendalitt i 3.runde i cupen – ØIF Arendal

SISTE: ØIF Arendal møter arendalitt i 3.runde i cupen

Målvakt Oliver Trondal gikk på utlån til opprykkssatsende Urædd fra Øyestad IF i vår. Denne sesongen blir han værende i Porsgrunn-klubben. Nå møter Trondal og Urædd ØIF Arendal i 3.runde i NM.

Oliver Trondal forsøker lykken i Urædd denne sesongen. Målvakten spilte også siste halvdel av sesongen for Urædd i vår. Nå møter han og Urædd ØIF Arendal i 3.runde i NM.

Trondal var senest i vår i ØIF Arendal-troppen i februar mot Fjellhammer. Uken etter ble han lånt ut av Øyestad IF Håndball til Urædd i 2.divisjon, som på tidspunktet hadde godt håp om opprykk til 1.divisjon. Det klarte ikke den tidligere håndballstorheten å innfri, men denne sesongen går hvittrøyene på an igjen med fornyet tro på å ligge i toppen av 2.divisjonsavdeling som også Øyestad IF skal spille i.
Oliver Trondal skal spille for Urædd på permanent basis denne sesongen. Urædd har også hentet inn en rekke spillere fra Kenny Ekmans tidligere klubb Herkules i sommer.

Dog, lørdag åpnet Urædd sesongen med å slå Tønsberg Turn – som har flere tidligere Nøtterøy Tønsberg-spillere i troppen – 34-28 i 2.runde i NM.

Vinneren av oppgjøret lørdag var på forhånd trukket ut til å være vertskap for ØIF Arendal i 3.runde i NM. 3.runde-kampen er ennå ikke berammet, men må ifølge NHF være spilt innen 21. september. ØIF Arendal er allerede satt opp som bortelag i 3.runde.

4.runde i NM blir trukket.

NM skal som kjent ikke lenger avsluttes i romjula som var tradisjonen før pandemien. Det nye konseptet Final8 som arrangeres i Arendal siste helga i februar neste år, skal sette et verdig punktum for NM for begge kjønn (senior og junior).

Nettredaksjonen kommer tilbake når 3.rundekampen mot Urædd blir spilt.