SIMONSEN: – Det positive er at vi aldri stopper å krige – ØIF Arendal

SIMONSEN: – Det positive er at vi aldri stopper å krige

Sander L. Simonsen var etter eget utsagn ufattelig skuffet etter 26-26 hjemme mot Halden fredag kveld.

Sander L. Simonsen satt inn åtte mot Halden.

– Jeg er skuffet på vegne av oss selv og alle som kommer for å se og støtte oss. Det positive er at vi aldri stopper å krige, selv om det ikke flyter mot et hardt kjempende Halden-lag. Vi klarer aldri å komme foran etter en fryktelig svak start på kampen. Selv om vi kriger bra, leverer vi ikke på det nivået vi skal. Jeg er ufattelig skuffet, oppsummerer Sander L. Simonsen som for øvrig fikk publikum til å løfte taket i Sparebanken Sør Amfi da han satt inn 26-25 ti sekunder før slutt.

Euforisk
Euforien la seg raskt ettersom Halden – etter en timeout – klarte å krangle inn utligning 26-26 fem sekunder før slutt. ØIF Arendal og Simonsen klarte aldri å svare på tiltale.
Tirsdag må forsvarsspillet og relasjonene på banen være på et høyere nivå for å ha mulighet for poeng i Terningen Arena. Elverum er spådd av nær sagt alt av eksperter til å ta nok et seriegull. I fjor tok Elverum trippel-gull.
– Vi viser en moral, selv om vi ikke får det helt til idag. Den moralen skal vi ta med oss til Elverum. Vi må opp mange hakk. Halden kom inn med en voldsom energi og den klarte ikke å svare på med på godt nok spill. Vi må opp på hesten til tirsdag, illustrer Simonsen som ble toppscorer med åtte mål mot Halden.

NB: Tirsdagens toppkamp mellom ØIF Arendal og Elverum i Terningen Arena har avkast klokken 19:15 og sendes på TV2 Sport 2.