Øygardens 14 mål holdt ikke mot lillebror Grøndahl & co – ØIF Arendal

Øygardens 14 mål holdt ikke mot lillebror Grøndahl & co

Øyestads unggutter vant lørdagens kamp mot Haslum 2, men søndag ble det for tøft i Bærum mot Bærums Verk.

Henrik Øygarden satt inn 14 mål i søndagens 2.divisjonsoppgjør i 36-26 tapet borte mot Bærums Verk søndag. Arkivfoto.

Gamle Fold – eller St. Hallvard om man vil – gikk inn Bærums Verk TH i sommer. Bæringene hadde i motsetning til Øyestads unggutter avgitt poeng (30-30 hjemme mot Sandefjord 2) i 2.divisjon i sesonginnledningen, men i søndagens kamp var det Øyestads tur til å avgi poeng.
Theodor S. Grøndahl og bæringene var rett og slett et par hakk for sterke i søndagens toppoppgjør i Rykkinhallen. Lagene fulgte hverandre til pause (16-13 ledelse til hjemmelaget), men etter hvilen viste Bærums Verk seg fra en solid side og vant til slutt hele 36-26.

Dermed gikk Bærums verk forbi Øyestad på tabellen. Det er spilt fire serierunder.

Henrik Øygarden hamret inn 14 mål i lørdagens seier mot Haslum og fulgte opp med nye 13 nye søndag. Dermed har playmakeren satt inn hele 26 mål i 2.divisjon denne helgen over to kamper. Øygarden er toppscorer i 2.divisjon med imponerende 46 mål på fire kamper.

Øyestad har spillepause frem til 22. oktober. Da venter Runar Sandefjord 2 og Leif Gautestads rekrutter hjemme i Nedeneshallen.

Jakob Gjøen ble Bærums Verks toppscorer med åtte mål. Grøndahl satt inn syv. Bak nevnte Øygardens 14 mål ble det svært jevnt på målscorerlista. Eivind A. Kylland, Sebastian L. Simonsen, Jakob F. Lorentzen og Herman Thysted satt alle inn to mål hver, mens Ask Lunde Brekka scoret tre mål. Arni Bergur Sigurbergsson satt inn ett mål før Øyestad.