#LAGETBAK: – Det er rett og slett mange fine folk i denne klubben – ØIF Arendal

#LAGETBAK: – Det er rett og slett mange fine folk i denne klubben

Marianne Rasch Johnsen (53) er en av dem som gjør en innsats for ØIF. Hun roser miljøet i klubben og de menneskene som er der.

Marianne Rasch Johnsen er en del av ØIF Arendals dna. Her avbildet i 2022/2023-utgaven av ØIF Arendals drakt.

Av: Frank Asbjørn Hole Nilsen

Johnsen har vært engasjert i ØIF Arendal siden eliteklubben startet i 2009, og har før det vært til og fra i breddeidretten fra 2005. Hun har vært styremedlem i to perioder, og i første periode satt hun som styreleder før daglig leder var ansatt i ØIF Arendal, så da hadde hun ansvar for lønninger, fakturaer og administrativt arbeid.
Marianne Rasch Johnsen er regionleder i NHF Region Sørvest. Hun har mann, og to voksne barn som alltid har spilt håndball. På fritiden liker hun å se på håndball, være på hytta på fjellet og gå tur. Årsaken til at hun er med som frivillig i ØIF Arendal er enkel.
– Grunnen til at jeg gjør det er for å ha noe å holde på med, mye fine folk og koselig miljø. Jeg har en genuin interesse for håndball, så vil at det skal gå bra med klubben, sier hun og smiler.
Johnsen liker å følge med på ulike idretter.

BILLETTER TIL SØNDAGENS HJEMMEKAMP MOT HASLUM KLOKKEN 1700 KJØPER DU HER ELLER I ØIF-APPEN.

Altetende
– Jeg er ganske altetende. Det er ikke mange fotballkamper jeg ser, men jeg følger med. Jeg har jobbet i idretten i 15 år og har utdannelsen der, forteller hun.
Når det gjelder egne prestasjoner i idretten spilte hun håndball til hun var 26, men da førte en idrettsskade til at hun ikke holdt på lenger, men hun liker å holde seg i form.
– Jeg går tur og trener på Athletica, for å ha god nok grunnkondisjon til å fungere greit, sier
Johnsen.
Det er ikke så viktig for Johnsen å bli lagt merke til at hun gjør en innsats i klubben, det sier hun i hvert fall selv.
– Det er ikke så viktig for meg, det er ikke derfor jeg gjør det. Det er ikke så viktig å komme på nettsiden heller, smiler hun og ler.
Noe hun vil trekke frem som en god opplevelse i ØIF og husker godt er cupfinalen i 2014.
– Det at klubben har blitt et fast innslag på toppen, det har vært moro, fastslår hun.

For det er liten tvil, Marianne Rasch Johnsen er en sentral del av #lagetbak ØIF Arendals spillere på parketten. Takk for alt du gjør!