#LAGETBAK: – Selvsagt takker jeg til en slik utfordring – ØIF Arendal

#LAGETBAK: – Selvsagt takker jeg til en slik utfordring

Når ØIF Arendal møter Urædd og Vipers møter Pors til håndballgalla i 3.runde i NM i Porsgrunn Arena onsdag kveld, blir det med vår egen Einar Lande Johansen i en sentral rolle for å skape en minneverdig håndballfest.

Einar Lande Johansen. Arkivfoto.

– Da Urædd forhørte seg med klubben om vi kunne bidra med speakertjeneste og DJ-tjeneste under onsdagens håndballfest i Porsgrunn, sa jeg selvsagt ja. Jeg gleder meg, smiler Einar Lande Johansen.
Lande Johansen har på ett år på kontoret – og overalt i ØIF Arendal – tatt rollen som potet. Einar har en finger med i det mest som skjer i ØIF Arendal.

Mannen med smilet
For Einar er som kjent blitt en sentral mann i #LAGETBAK ØIF Arendals prestasjoner på parketten.
– Men i Porsgrunn Arena da?
– Jeg er jo fra Kragerø og alle ønsker at herrehåndballen i Kragerø skal løfte seg opp et nivå eller to. Det skjer mye spennende i egen moderby med Eirik og satsingen på unggutta der. I Porsgrunn jobber de også godt med klare ambisjoner. Derfor er det bare hyggelig å kunne bidra når det blir håndballfest i Porsgrunn Arena med ØIF Arendal og Vipers på besøk. En gang telemarking, alltid telemarking, humrer han.

To kamper
Først skal Oliver Trondal og Urædd være vertskap for ØIF Arendal klokken 17:30, før Vipers og Pors skal gjøre opp om billetten til 4.runde i NM senere på kvelden. Alt ligger med andre ord til rette for en festaften for alle som er glad i håndball i Porsgrunn onsdag kveld.
– En speaker skal vel være nøytral?
– Ja, jeg skal prøve på det, humrer Einar Lande Johansen.

Vi ønsker Einar lykke til! For kjenner vi ham rett, kommer han til å gjøre en strålende jobb onsdag kveld.