SIMONSEN: – Vi får bare håpe at han ikke stenger – ØIF Arendal

SIMONSEN: – Vi får bare håpe at han ikke stenger

Sander L. Simonsen erkjenner at det blir interessant å møte Oliver Trondal og hans Urædd i 3.runde i NM onsdag kveld. Vinneren av onsdagens NM-kamp i Porsgrunn kommer et steg nærmere Final8-billett i februar.

Sander L. Simonsen gleder seg til NM-kampen i Porsgrunn mot Oliver Trondal og Urædd onsdag kveld. Arkivfoto.

– Først og fremst så gleder jeg men til å spille mot Oliver, men samtidig så vet jeg at han har evnen til å stenge buret. Det har jeg sett og erfart tidligere da han var med oss på trening her i ØIF Arendal. Vi får håpe at han ikke stenger buret mot oss, smiler Sander L. Simonsen om Oliver Trondal som meldte fast overgang til nettopp Urædd fra Øyestad i sommer etter et noen måneders låneopphold i Porsgrunn i vårssesongen. Trondal står oppført med to kamper for ØIF Arendal.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/09/19/trondal-jeg-smiler-nar-jeg-tenker-pa-hva-som-skal-skje/

Final8
Urædd slo Tønsberg i 2.runde i NM og det var på forhånd avgjort at vinneren av det nevnte møtet ville møte ØIF Arendal. Simonsen erkjenner at han ikke har like god kontroll på hva som venter i onsdagens NM-kamp siden hvittrøyene til daglig spiller i 2.divisjon. Urædd topper sin 2.divisjonsavdeling blant annet sammen med Øyestad. Den tidligere storklubben har ambisjoner om å snuse på opprykk til 1.divisjon. Trondal uttalte til oifarendal.no mandag kveld at både ham og resten av laget gleder seg til å få en reality-sjekk mot et av landets beste håndballag på herresiden.
– Jeg vet ikke så mye om Urædd annet enn at det er relativt ungt lag som satser. Jeg tror det kan bli en morsom kamp med en del fart og underholdning, spår Sander L. Simonsen.

PS: Onsdagens cupkamp i Porsgrunn Arena har avkast 17:30. Når kampen mellom ØIF Arendal og Urædd er over, står Champions League-mester Vipers klare for Pors i samme hall. Det blir med andre ord litt av en håndballfest i Porsgrunn onsdag kveld.