#LAGETBAK: Skal være praksisstudent i ØIF – ØIF Arendal

#LAGETBAK: Skal være praksisstudent i ØIF

Tromøymannen Frank Asbjørn Hole Nilsen (42) skal være utplassert hos oss de neste seks ukene.

Frank Asbjørn Hole Nilsen. Foto: Privat

Hole Nilsen skal være utplassert hos oss i forbindelse med at han går 2. året på masterstudiet i samfunnskommunikasjon ved UiA, Kristiansand. Han starter i praksis mandag denne uka og avslutter sin praksisperiode 21. oktober.
Han skal ha fokus på kommunikasjonsarbeid i denne perioden, og sosiale medier og nettavis er noe av det han kommer til å fokusere på. Han skal også foreta dypdykk i klubborganisasjonen gjennom å produsere flere feature-reportasjer om menneskene som utgjør og er #lagetbak ØIF Arendal.

Nilsen er utdannet journalist (bachelor i journalistikk med radio som fordypning) og allmennlærer. Han har i mange år jobbet som medialærer ved Sam Eyde videregående skole og Møglestu videregående skole. Videre har han jobbet som lærer i flere år ved ulike barne- og ungdomsskoler i Agder. Nilsen har også jobbet som journalist og programleder innen ulike medier. Likeledes er han sportsinteressert og liker å følge med på det som skjer innen ulike idretter. Selv liker han å fotografere, trene, og ikke sjelden kan man observere Nilsen joggende på turstiene på Hove.

Vi ønsker Frank Asbjørn velkommen til oss!