G18: Vant mot Hedin & co – tapte for trønderne – ØIF Arendal
Arni Bergur Sigurbergsson, Øyestad IF

G18: Vant mot Hedin & co – tapte for trønderne

Øyestad G18 vant den første kampen i kvalifiseringen til Lerøy-serien mot Robert Hedins Asker. Så ble det stryk mot Melhus. Nå må Arni Bergur Sigurbergsson og unggutta ut i en ny kvalik for å sikre plass i den landsomfattende serien.

Arni Bergur Sigurbergsson.

Lørdagen startet på best mulig vis for Sigurbergsson, Sebastian L. Simonsen og resten av Øyestad G18. Den amerikanske landslagssjefen Robert Hedins Asker G18 ble et nummer for små for Simonsen & co. Etter 16-16 ved pause dro Mathias Wahlstrøm (7 mål totalt), Simonsen (5 mål) og resten av ØIF-gutta fra og vant 28-23.

Lørdag kveld ventet Melhus i Leikvollhallen i Asker. Trønderne holdt et annet nivå enn Hedins Asker og ble en lei nøtt for ØIF-gutta. Melhus, som ledes av den gamle elitespilleren Asle Hårsaker, ledet 14-8 til pause.
Etter hvilen fortsatte Truls Gunnarson og trønderne kjøret mot Øyestad-gutta. Seks minutter ut i omgangen sto det 20-11 på tavla. Melhus vant 32-18 . Gunnarson ble kampens toppscorer med 11 mål
For Øyestads del nettet Sebastian L. Simonsen flest ganger med sine fem mål.

Melhus og nevnte Hedins Asker spiller den siste kampen i pulja søndag formiddag. Det beste laget i pulja går direkte videre til Lerøy-serien.
Øyestad og Asker får en ny sjanse til å sikre plass i Lerøy-serien 8.-9. oktober. Da møtes de beste 2’er og 3’er lagene i samtlige puljer for å kjempe om de siste plassene i den landsomfattende serien. Det er totalt elleve puljer i den første kvalifiseringen til Lerøy-serien.

Følgende spillere var i aksjon for Øyestad G18 i helga, mål mot Asker og Melhus i parentes: Magnus Tveitdal Olsen, Ask Lunde Brekka (3+1), Tengel Østerhus Lindheim (2+2), Mathias Tveitdal Olsen (3+3), Erik F. Lorentzen, Edgaras Leknickas, Mathias Wahlstrøm (7+1), Sebastian L. Simonsen (5+5), Trygve G. Naustvoll (1+3), Ali Ghsan Obaid (3+2), Odin Ausland, Arni Bergur Sigurbergsson (4+1), Tor Emil Vimme.