SISTE: Øygarden & co satt seriefavoritten på plass etter maktdemonstrasjon – ØIF Arendal

SISTE: Øygarden & co satt seriefavoritten på plass etter maktdemonstrasjon

Anført av en særdeles opplagt Henrik Øygarden satt Øyestads 2.divisjonsherrer en av de antatte seriefavorittene på plass i serieåpningen lørdag.

Henrik Øygarden var solid da Øyestad slo Vålerenga i serieåpningen i 2.divisjon lørdag ettermiddag.

Øyestad stilte med Sondre Paulsen, Lars Jakobsen og Åsmund Strat i oppgjøret. Årsaken til at Jakobsen og Strat var å se på banen var Øyestad G18s deltakelse i kvalifiseringen til den landsomfattende Lerøy-serien på samme tidspunkt østover.
Den erfarne trioen var gode å ha for resten av unggutta, med Henrik Øygarden, Jakob F. Lorentzen, Sverre Asser, Fredrik U. Venemyr i spissen i dagens oppgjør, men det var likevel playmaker Henrik Øygarden som stod frem som avgjørende med sine 13 mål i kampen.

Dog, lagene fulgte hverandre tett gjennom hele førsteomgangen. Øyestad gikk til pause med 16-15. Vålerenga festet et lite grep i målprotokollen etter hvilen og ledet med ett og to mål i store deler av omgangen.
På stillingen 20-22 favør Snorre Grading og Vålerenga midtveis i andreomgangen, tok Øyestad timeout. Hva som ble sagt i den timeouten vites ikke, men kampbildet ble snudd fullstending. Ti minutter senere sto det 30-24 (!) på tavla i Nedeneshallen.
Den ledelsen ga naturlig vis ikke Henrik Øygarden og Øyestad fra seg og vant til slutt 31-27.

Kampfakta 2.divisjon, menn
Øyestad – Vålerenga 31-27 (16-15)
Nedeneshallen, lørdag 10. september
Øyestads lag: Åsmund Strat, Fredrik Venemyr (4), Lars H. Jakobsen (4), Eivind D. Kylland (4), Sondre Paulsen (1), Oscar Gran (3), Jakob F. Lorentzen (2), Henrik Øygarden (13), Andreas Stenseth, Sverre Asser.
Toppscorer Vålerenga: Snorre Grading (11)

NB: Øyestads 2.divisjonslag møter Kjelsås på hjemmebane neste lørdag.