#LAGETBAK: Terkelsen og Grane med suksess i Landsturneringen – ØIF Arendal

#LAGETBAK: Terkelsen og Grane med suksess i Landsturneringen

Du har sikkert sett ØIF Arendals egen sjefsfotograf Geir Terkelsen på sidelinja under hjemmekampene i Sparebanken Sør Amfi, men fredag glimret han med sitt fravær ettersom det var Landsturnering i Kristiansand. Der ble det pokal!

Geir Terkelsen. Foto: Privat

Geir Terkelsen og resten av Grane-spillerne viste storspill gjennom helgens kamper og vant attpåtil sin gruppe. Selv om resultater er underordnet i turneringen, var likevel Terkelsen en meget fornøyd herremann søndag kveld.
– Dette var veldig gøy. Jeg er veldig stolt, sier en svært fornøyd Geir Terkelsen etter en helg til ende med mål, taklinger, sosial moro og tøffe kamper mot lag fra hele landet. Grane hadde Herkules (Skien) og Larvik i sin pulje.

Pokal ble det også på de flotte ambassadørene for både Grane og Arendal i Landsturneringen i Kristiansand.
– Jeg synes vi fortjente den. For vi spilte sabla godt, mener Terkelsen som selv ikke kom på scoringslista i helga.
– Men jeg spilte godt i forsvar. Det er like viktig, men det aller viktigste er at vi har det gøy, og det hadde vi, fastslår og avslutter en av de mange Grane-heltene etter årets Landsturnering i Kristiansand, Geir Terkelsen.

ØIF Arendal gratulerer Geir, Grane og de øvrige lagene i Landsturneringen med strålende innsats!