#LAGETBAK: Hovedsponsor overrasket frivillige med AHA-billetter – ØIF Arendal

#LAGETBAK: Hovedsponsor overrasket frivillige med AHA-billetter

Fredag kveld inviterte Sigmund Rose og mannskapet på Castelle ØIF Arendals frivillige, spillere, administrasjon – og en hovedsponsor med noen herlige overraskelser på lur – til den tradisjonsrike sommerfesten.

Kurt Eckholdt (f.v), Agnes May Boswarva, Sondre Paulsen (som vant spillernes interne quiz-konkurranse), Kristian Andreassen, Knut Georg Kvifte og banksjef i Sparebanken Sør Sidsel Christiansen. Sparebanken Sør hedret frivilligheten ved å dele ut totalt ni AHA-billetter til frivillige i ØIF Arendal fredag kveld.

– All idrett og kultur er helt avhengig av frivillighet. ØIF Arendal har en stor og dedikert frivilliggruppe som gjør håndballfestene i Sparebanken Sør Amfi mulig. Derfor bestemte vi i Sparebanken Sør oss for å gi ni billetter til frivilliggjengen i ØIF Arendal. Frivillighet må hedres og dette var en fin anledning til å bidra med en påskjønnelse for det flotte arbeidet gjengen står bak, sier banksjef Sidsel Christiansen i Sparebanken Sør.

Quiz
Det var blant de beste quizerne de ettertraktede billettene ble fordelt til. Tidligere daglig leder i ØIF Arendal Kurt Eckholdt var blant de dyktige vinnerne i quiz-kampen.
– Moro med en slk gevinst, Jeg tror alle satt pris på det her, smiler han.
Sondre Paulsen, som jobber i Sparebanken Sør, ble også med bildet. Årsak? Han var den beste quizeren i spillergruppa gjennom sesongen.
Fredag kveld oppvarmet han og spillergruppa med en siste quiz for sesongen, og bankmannen viste en imponerende oversikt over amerikanske delstatsflagg – som var fredagens utvalgte tema signert quizmaster Per Carsten Michelsen.

Selv om det var et knippe utvalgte heldiggriser som fikk med seg AHA-billetter til neste helgs happening i Bryggebyen, var samtlige av kveldens deltakere godt fornøyd med forpleiningen nevnte Sigmund Rose og Castelle stod for. Takk!

Og lørdag er det på’n igjen for ØIF Arendals frivillige! Da skal Sparebanken Sør Amfi rigges til finale nummer 4!