Gratis inngang for barn og unge under 17 år + AHA-billetter! – ØIF Arendal

Gratis inngang for barn og unge under 17 år + AHA-billetter!

Sparebanken Sør byr barn og unge under 17 år på gratisbilletter til lørdagens finalefest i Sparebanken Sør Amfi. Banken byr også på 10 AHA-billetter til 10 heldige vinnere.

Sander L. Simonsen og ØIF Arendal får god hjelp av barn og unge under 17 år på tribunen lørdag. Sparebanken Sør byr barn og unge under 17 år på gratis billetter.

– For oss målgruppa alltid barn og unge. Derfor er lørdagens finale en fin anledning til å få barn og unge på kamp. Der får de oppleve en håndballfest og ØIF Arendals forbilder på nært hold. For spillerne er ordentlige forbilder for barn, ungdom og hele byen. Å tilbringe en lørdagskveld i Sparebanken Sør Amfi tror og håper vi mange barn og unge vil sette pris på, sier banksjef Sidsel Christiansen.
Hun trekker også frem at dette er en del av bankens rause gavestrategi. Banken har kjøpt 400 billetter til formålet.

I døra
Rent praktisk får barn og unge under 17 år billett ved ankomst til Sparebanken Sør Amfi, opplyser administrasjonssjef Ole Aasen i ØIF Arendal. Dette betyr at man ikke behøver å reservere billetter i ØIF-appen eller på nettsiden for barn og unge under 17 år. Voksne må som vanlig kjøpe billett i ØIF-appen eller på nettsiden.
Dørene til Sparebanken Sør Amfi åpner to timer før kampstart. Kampen har avkast klokken 19:15.

AHA
Neste lørdag står AHA på scenen i Bryggebyen (Vindholmen) og Sidsel Christiansen har mer på lager i den forbindelse. Banken gir også 10 billetter som trekkes ut blant ti heldige publikumere i Sparebanken Sør Amfi lørdag kveld. Når man også vet at Norse trekker og deler ut en gratis flytur til USA, blir det nok av grunner utover håndballfesten i seg selv til å sikre seg billett og plass når det braker løs mellom ØIF Arendal og Elverum i den fjerde finalekampen.
– Vi håper gratisbillettene til barn og unge og AHA-billettene kan bidra til å skape enda mer begeistring, stolthet og glede i Arendal, fortsetter Christiansen.
Selv tror hun på at det blir en enda bedre finale enn sist lørdag.
– Klubben bød på håndballfest sist lørdag, men spillerne leverte ikke på banen. Jeg tror de har en større sjanse til lørdag og at spillerne vil vise seg frem på ny når det igjen inviteres til fest. Etter seieren på onsdag har de selvtillitten til det. Det er mange som gleder seg til lørdagens finalefest, avslutter banksjef Sidsel Christiansen i Sparebanken Sør Amfi.