EKSTASE: – Jeg ba gutta pent på treningen i går – ØIF Arendal

EKSTASE: – Jeg ba gutta pent på treningen i går

Svermen-sjef Jørn Holmestrand var i forkant av onsdagens finalefest tydelig på hvilken tro han bar på. Han fikk rett.

Jørn Holmestrand og Remi Padoin jublet sammen med Luka Panza etter kampen i Terningen i kveld.

– Jeg fikk rett! Jeg ba gutta pent på treningen i går om å sikre en ny finale til lørdag. De leverte på en sinnsyk kveld i Terningen, jubler Holmestrand på telefon fra Elverum onsdag kveld.

Dritgode
ØIF Arendals snakkesalige supportersjef var en av to markerte supportere i rødt og sort onsdag kveld. Etterhvert som det ble klart at dette var ØIF Arendals kveld ble jubelen enda mer synlig.
– Vi laget liv og gutta sa de hørte oss hele tiden. Det gir energi for å si det sånn, forklarer en hes Holmestrand.
For sist lørdag var han ikke til stede i Sparebanken Sør Amfi. Derfor var kveldens kamp ekstra viktig for supportersjefen.
– Da jeg var innom på treningen tirsdag før avreise var jeg tydelig med dem. De hørte etter, humrer han.
– De var rett og slett dritgode i kveld. Den troa jeg hadde før kampen smittet tydeligvis over på spillerne. Det er faktisk fullt mulig å slå Elverum og det viste gutta i dag. Jeg var aldri nervøs da vi ledet med fem få minutter før slutt, selv om Remi (red.anm: Padoin) var bra stresset der en periode, legger han til.

Megafon
Holmestrand skryter av energien som var i Terningen Arena. Nå vil han bidra til å skape en enda større folkefest i Sparebanken Sør Amfi lørdag kveld.
– Nå må folk skjønner hva som bor i dette laget. Nå skal vi ha full hall. Herregud, så deilig! jubler Holmestrand på ny.
For Holmestrand måtte ty til et verktøy han sjelden bruker.
– Jeg måtte ty til megafonen i kveld. Det var deilig, avslutter Jørn Holmestrand.

Billetter til lørdages finalefest i Sparebanken Sør Amfi kjøper du i ØIF-appen eller her på nettsiden: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/564