TYDELIG: – Vi skal opp for å stoppe gullfesten deres – ØIF Arendal

TYDELIG: – Vi skal opp for å stoppe gullfesten deres

Supportersjef Jørn Holmestrand er ikke i tvil.

Jørn Holmestrand har troa.

– Ja, Elverum har vunnet fire av fire kamper mot oss denne sesongen, men i tre av de har det handlet om marginer. Ørsmå marginer. Elverum er gode og da får de også en del marginer sin vei. Resultatene ser verre ut en prestasjonene. Derfor har jeg god tro på at gutta våre leverer og stopper gullfesten, smiler supportersjef Jørn Holmestrand overfor oifarendal.no dagen før den tredje finalen i sluttspillet.

Som det skal
Selv om resultatene i finalespillet har pekt den vei Holmestrand skulle ha ønsket, er han likevel klar på at underholdningsfaktoren har vært det ham omtaler som skyhøy.
– Actionpreget, røde kort, fart – mye fart og disse marginene da. Vi har slått og spilt uavgjort oppe i Terningen før vi. Spør du meg er André og Lukas viktigste oppgave å banke inn en sterk, sterk tro på at seier er mulig. Kjenner jeg dem begge to rett har de brukt tiden godt siden lørdagen. Det har skjedd større undre enn at ØIF Arendal har slått Elverum i håndball for å si det slik, fastslår Holmestrand som tar med seg sin faste delegasjon på tur onsdag.

Marginer
For det er liten tvil om at Elverum sitter med mange gode kort på hånda før onsdagens tredje finale. Elverumsingene har vunnet de to første finalekampene og trenger kun én seier til for å sikre gullet.
– I cupfinalen var det Fries (red.anm: Torsten, Elverums målvakt) i tillegg til et par bom fra våre spillere som ble avgjørende. I finalen på lørdag ble Vidovic tungen på vektskålen. Nå trenger vi at både laget har dagen og at våre aller mest erfarne spillere trøkker til samtidig og leverer maksimalt. Kristijan (red.anm: Jurisic) har også vært på normalen i finalekampene. Vi er helt, helt avhengige av å få det lille ekstra på plass. Det er ikke så mye som skal til. Marginer, gjentar ØIF Arendals ivrige supportersjef dagen før dagen.

Skal spolere
For Holmestrand er tydelig på budskapet om at Elverums planlagte gullfest skal forbli i planleggingsfasen.
– Jeg og alle som elsker ØIF Arendal har veldig, veldig lyst til å en ny finale til lørdag i Sparebanken Sør Amfi.
– Har du og Svermen noen faste rutiner i Elverum og Terningen før kamp?
– Nei, men for et par år siden ble vi plassert helt oppe under taket der ingen kunne høre oss. Så gjorde vi det samme, men Kalle (red.anm: Bjørkman, Elverums markedsjef) har ordnet opp slik at vi sitter bra til i Terningen. Så nå kan vi konsentrere oss om å heie frem gutta våre, men en ting er jeg rett og slett lei av og det er de kompressortutene eller hva det er for noe som Taiga’en fortsatt holder på med. Utover det gleder vi oss alltid til å se håndball i Terningen. De har et brukbart arrangement de også, med bra liv i hallen og masse mennesker. Men gullfest får de ikke i morgen, avslutter og mener Jørn Holmestrand.

PS: Onsdagens finale har avkast klokken 19:15 og sendes på TV2 Sport 2.