RAMMEL SÅ RØDT: – Taklingen er ikke stygg, men landingen er stygg – ØIF Arendal

RAMMEL SÅ RØDT: – Taklingen er ikke stygg, men landingen er stygg

Og da er reglene klare. Slik oppsummerer kaptein Kristian Rammel sitt røde kort i lørdagens finale.

Kaptein Kristian Rammel i interjvu med TV2 Sports Harald Bredeli etter kampslutt

– Det er ikke godt å si. Det er kanskje rørt kort. Det er urutinert av meg. Jeg skulle ha lært bedre etter sist kamp, sa Rammel etter å ha sett episoden i TV2 Sports håndballstudio etter kampslutt.
– Taklingen er ikke stygg, men landingen er stygg og da er reglene som de er. Reglene skal beskytte spillerne og da forstår jeg at det blir reaksjoner.

To røde kort
Rammel var ikke alene om å tilbringe deler av kampen på tribunen blant de over 2100 tilskuerne i Sparebanken Sør Amfi. Allerede etter fire minutters spill måtte Elverums Endre Langaas pent finne en stol i hjørnet av hallen.
– Den er klokkeklar. Jeg synes den kan forsvares, vurderte TV2 Sports Bent Svele etter at Langaas taklet Mario Matic fra siden.
– Han treffer ham midt i ansiktet, fortsatte Svele.

Elverums Endre Langaas fikk rødt kort etter å ha truffet Mario Matic i ansiktet da sistnevnte brøt gjennom Elverums forsvar etter fire minutters spill. Episoden satt standard for resten av det energiske oppgjøret i Sparebanken Sør Amfi.

2.omgang
Selv om episoden mellom Elverums Simen Holand Pettersen og Magnus Søndenå kanskje skapte mest furore i kampen, kom det nevnte røde kortet til Rammel midtveis i andre omgang. Rammel fikk også rødt kort i den første finalekampen etter å ha taklet Stig-Tore Moen Nilsen.
– Det er vel en lik situasjon som sist, sa Rammel blant annet på direkten på TV2 Sport etter kampen.
Han er klokkeklar overfor TV2 Sport at finalespillet ikke er over og at onsdagens kamp er en ny mulighet.
– Det er det selvfølgelig. Vi har vist i flere kamper at vi kan matche dem, men denne var soleklart den dårligste mot dem så langt, sa Rammel til TV2 Sport.