SIMONSEN: – Blir nesten rørt av kulissene – ØIF Arendal

SIMONSEN: – Blir nesten rørt av kulissene

Sander L. Simonsen ble kåret til ØIF Arendals beste spiller i kveldens finale. Han var naturlig nok skuffet etter seksmålstapet.

Sander L. Simonsen får her beviset på at han var ØIF Arendals beste spiller lørdag kveld.

– Publikummet er sinnsykt bra og jeg blir nesten rørt av kulissene og stemningen som blir servert i kveld. Når vi spiller i slike kulisser må vi levere, men det gjør vi ikke. Derfor blir tapet så ekstremt skuffende, medgir Sander L. Simonsen som satt inn åtte mål i kveldens finalekamp.

Nullstille
Simonsen var dels et lyspunkt i kveldens finale og den andre sluttspillfinalen. Elverums seier gir dem 2-0 favør ØIF Arendal. Onsdag må ØIF Arendal vinne for at ikke Elverum skal få gleden av å løfte sluttspillpokalen for n’te året på rad.
– Vi må mobilisere og forberede oss på nytt. Det er vinn eller forsvinn. Det er enkelt slik, sier en skuffet Sander L. Simonsen som hadde håp om en helt annen historie etter kveldens finalekamp.
– Publikum leverer til toppkarakter, mens vi ikke følger opp. Forsvaret er ikke aggressivt nok, vi bommer for mye og det blir altfor mange tekniske feil. Da vinner man ikke mot Elverum, fastslår Sander L. Simonsen.

– Ikke umulig
ØIF Arendal-trener Luka Panza skryter også av publikum og larmen som ble servert. Alt lå til rette for jubel.
– Jeg ønsker å takke publikum for opplevelen og samtidig beklager at vi ikke leverer en bedre prestasjon enn dette. Elverum er ikke umulig å slå, men da må vi levere langt, langt bedre enn dette her. Vi må snu hodene og tenke positivt slik at vi kan sikre oss en hjemmekamp til neste lørdag, sier Luka Panza til oifarendal.no like etter kampslutt.

PS: Den tredje finalekampen spilles i Terningen Arena onsdag 8.juni klokken 19:15.