STRUPSTAD: – Det er bra trykk i denne håndballbyen – ØIF Arendal

STRUPSTAD: – Det er bra trykk i denne håndballbyen

Aksel A. Strupstad flytter som kjent fra Bækkelaget og Oslo i sommer. I helgen opplever han og familien Arendal på sitt beste med fest både her og der.

Aksel A. Strupstad, her flankert av mor Erna og far Reidar lørdag ettermiddag.

-Jeg har spilt i Sparebanken Sør Amfi, men ikke under slike forhold som dette. Mine foreldre og meg har også sjekket livet nede i byen før kamp. Det var bra kok der nede, smiler han og sikter til vorspielet på Nr. 1 Sportsbar og Madam Reiersen før kveldens finalekamp i Sparebanken Sør Amfi.

Leilighet
Strupstad har siden overgangen kom i stand kjøpt leilighet i Arendal, nærmere bestemt Romstølen – et langskudd fra Sparebanken Sør Amfi. 25-åringen flytter sørover med sitt jordiske gods og håndballkompetanse sørover i sommer. Han erkjenner at hverdagen blir endret sammenlignet med tilværelsen i Bækkelaget som han melder overgang fra.
– Det er slike matcher som dette håndballspillere vil oppleve. Jeg har vært vant med 400 tilskuere, men jeg må tydeligvis bli vant med flere her i Arendal, smiler strekspilleren som slutter seg til troppen når oppkjøringen starter i sommer.
Når det blir avhenger av utviklingen i sluttspillet for hans nye klubb.
– Det ligger en mulig Champions League i potten i sluttspillet, men i den formen Arendal er i nå er ingenting umulig. Elverum er et sterkt lag, men denne kampen kan gå begge veier, mener Strupstad som satt inn 102 mål for Oslo-laget i seriespillet denne sesongen.

Familietur
Strupstad har med sine foreldre med til Arendal i pinsa. Både Reidar og Erna Strupstad er fornøyd med det de har sett av sønnens nye hjemby.
– Hvordan opplever dere verdens vakreste by?
– En flott småby med stort engasjement rundt laget. Man finner ikke et slikt engasjement i Oslo. Vi har foreløpig hatt en fin opplevelse denne helga, sier Reidar Strupstad til oifarendal.no to timer før avkast mot Elverum i Sparebanken Sør Amfi.
– Byen støtter opp og det er bare å se på bildet som henger bak oss, legger Aksel A. Srupstad til.
– Vi gleder oss og håper på en gøy kamp i en full hall, avslutter Reidar Strupstad.

Vi gleder oss også – både til å bli enda bedre kjent med vår nye strekspiller og ikke minst kveldens finale! Har du ikke kjøpt billetter? Det er noen få billetter igjen. De kjøper du i ØIF-appen eller her https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559