Søndenå har en klar forventning – ØIF Arendal

Søndenå har en klar forventning

Magnus Søndenå er mer enn klar for å revansjere onsdagens 32-28 tap i Terningen Arena pinseaften. Da behøver ØIF Arendal-spillerne hjelp.

Magnus Søndenå.

– Vi må rett og slett spille enda bedre enn hva vi gjorde onsdag, men vi vet at vi har et høyere nivå i oss, sier Magnus Søndenå til oifarendal.no fredag kveld.

Uten Matic
Onsdagens første finalekamp bød på nye konstellasjoner bak på banen ettersom playmaker Mario Matic slet med skulderen og i praksis var indisponibel i finaleoppgjøret. Playmakeren kom riktignok på banen i de siste minuttene.
– Nå fikk vi litt erfaring på å forberede og spille vår første kamp for sesongen uten Mario onsdag kveld. Utover i onsdagens finale ble vi mer og mer kloke på hva som fungerte og ikke fungerte av spill og konstellasjoner uten ham. I analysearbeidet har vi sett på nesten alt og blitt enige om en del detaljer vi må endre på. Så gjenstår det å få dette ut i kamp, sier han videre.
Sondre Paulsen, Jørg William Fiala Gjermundnes, Lars Jakobsen og Søndenå ble alle prøvd i playmaker-rollen i Matic’ fravær.
– Så blir det spennende å se hvordan dette løses lørdag kveld og hvilke varianter og konstellasjoner som fungerer. For vi må opp ett hakk for å hamle opp med Elverum. Det er det liten tvil om, sier Magnus Søndenå som ble kåret til ØIF Arendals beste spiller onsdag kveld.

Larm
ØIF Arendals hurtigtog håper det noe spesielle kamptidspunktet pinseaften (kl. 20:15) skal få publikum til å lage enda mer lyd, leven, larm og støtte. For publikums del
– Vi har hatt noen kamper med elektrisk stemning denne sesongen og er veldig spent på hvordan stemningen blir lørdag kveld. Energinivået smitter på de fleste spillerne på et eller annet vis. God larm og stemning er det vi ønsker oss, fastslår han fredag kveld.
I skrivende stund er det solgt over 2000 billetter til lørdagens finalefest – der også Eirik Heia Pedersen skal bli hyllet for sin mangeårige innsats for ØIF Arendal.
For Søndenå & co har oppladningen til kampen har vært heller normal og preget av de rutinene som ellers gjelder i forkant av ordinære kamper.
– At kampen starter sent betyr ingenting for oss. Alle våre rutiner og forberedelser blir bare forskjøvet. Kroppene er selvsagt preget av en lang sesong, men vi er alle i samme båt om dagen.

PS: Har du ikke kjøpt billett? Det gjør du i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559. Alle som har løst billett og er til stede i Sparebanken Sør Amfi pinseaften kan også vinne en gratis tur til valgfri destinasjon til USA fra Oslo. Premien leveres av ØIF Arendals nye samarbeidspartner, Norse.