SVELE: – Dette gir håp for ØIF Arendal – ØIF Arendal

SVELE: – Dette gir håp for ØIF Arendal

TV2s håndballekspert fikk rett i tipset om at Elverum ville vinne kveldens finale, men var like tydelig i sin oppsummering av kveldens sluttspillfinale om at dette ikke er over.

Bent Svele.

ØIF Arendal ga forhåndsfavoritt Elverum en real fight i Terningen Arena i kveld, men det holdt ikke mot slutten av kampen som Elverum vant 32-28. Før kampen ble det klart at playmaker Mario Matic ikke kunne spille særlig mye og da kaptein Kristian Rammel pådro seg rødt kort etter 20 minutters spill ble det klart at det kom til å bli en slitekamp med dels nye konstellasjoner på parketten resten av kampen. Bedre ble det ikke da Lars Jakobsen hinket av banen for å bli tapet sammen for deretter å bli sendt ut på banen igjen. En enorm krigerinnsats gjorde at lagene fulgte hverandre tett frem til det gjenstod få minutter av kampen. Da fikk Elverum vist frem bredden og dro fra til 32-28.

Håp
TV2 sin håndballekspert lot seg imponere av ØIF Arendal tross tap.
– Dette gir håp for de kommende kampene. Jeg er imponert over ØIF Arendal, sa TV2-ekspert Bent Svele i sin oppsummering etter kampslutt.
Elverums Tobias Grøndahl erkjente overfor TV2 Sport at seieren kostet også for seriemesterne.
– Utrolig sterkt av ØIF Arendal å henge med oss som hadde fullt lag, utenom Stig-Tore (red.anm: Moen Nilsen) som måtte sitte, sa Grøndahl til TV2 etter kampen.

Nå rettes alt fokus mot pinseaften, Sparebanken Sør Amfi og tidspunktet 20:15! Har du ikke kjøpt billetter når ØIF Arendal jakter revansje? Billetter kjøper du i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559