SØNDENÅ: – Det ble tynt i rekkene – ØIF Arendal

SØNDENÅ: – Det ble tynt i rekkene

Magnus Søndenå spilte seg kraftig opp i andreomgang i kveldens 32-28 tap mot Elverum. Nå ser han frem til lørdagens finalefest i Sparebanken Sør Amfi.

Magnus Søndenå.

– Det ble tynt i rekkene til slutt der. En spesiell kamp. Vi går inn i det her og mangler vår viktigste spiller fremover (journ.anm: Mario Matic, skulderproblemer). Sånn er håndball. Det hjelper ikke å synes synd på oss selv og gnåle over det. Sammen må vi fylle tomrommet, sa femmålsscorer Magnus Søndenå til TV2 Sport 1 etter kampen.

Mannefall
For det ble tøft for de gjenværende ØIF Arendal-spillerne i Terningen Arena. Før kampstart måtte Mario Matic kaste inn håndkleet, etter 20 minutter måtte Kristian Rammel finne seg plass på tribunen etter å ha taklet Stig-Tore Moen Nilsen og i andre omgang måtte formspiller Lars Jakobsen ta telling etter å ha vrikket ankelen.
– Vi kjemper godt og står med konstellasjoner vi aldri hadde sett for oss. Vi sto vel med ikke mindre enn tre venstrehendte backer en periode der, oppsummerte Søndenå overfor TV2 Sport.

ØIF Arendal og Elverum har nå tre dager på seg til å tape opp spillerne til en ny finalefest.

PS: Vorspielet starter lørdag klokken 14 på Nr. 1 Sportsbar og Madam Reiersen. ØIF Arendal setter opp gratisbusser fra byen rundt klokken 19. Billetter kjøper du i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559. Kampstart i Sparebanken Sør Amfi er klokken 20:15.