BLOGG: «Ydmykhet og folkeskikk gjør folk flest mer likandes, enkelte fra Elverum burde prøve det» – ØIF Arendal

BLOGG: «Ydmykhet og folkeskikk gjør folk flest mer likandes, enkelte fra Elverum burde prøve det»

Svermens faste bloggere Ingrid Sunde og Ingrid Sunde er ute med ny blogg igjen.

Bloggen er skrevet av Svermens Kari Sunde og Ingrid Sunde:

Hvem hadde trodd dette?

For 2,5 måned siden banket Runar Sandefjord oss med 8 mål, Drammen med 10 mål. Mario og Magnus forteller i intervju etter siste semifinale om krisemøte, null selvtillit og brukket rygg. Snakker om å plukke seg selv opp, bygge hverandre, finne gløden, slå tilbake! Vi er så utrolig stolte, vi er i en ny sluttspillfinale! 

14. mai var vi nære å frarøve favoritten Elverum cup-gullet. Vi fikk en forrykende kamp hvor ingenting ble avgjort før det gjensto ett par minutter. Stemningen i Jordal var elektrisk, med de to beste supporterklubbene ringside. Nå skal vi få oppleve minimum tre kamper mot nettopp Elverum. Vi gleder oss – for alvoret starter i kveld!

Elverum har vært det norske flaggskipet i europeisk klubbhåndball og har flere sesonger med spill i Champions League og det er imponerende hva de får til. Men der stopper vår beundring! Ydmykhet og folkeskikk gjør folk flest mer likandes, enkelte fra Elverum burde prøve det!

Elverum er soleklare favoritter, og våre spillere må opp på sitt aller beste for å ha en sjanse. Vi kan ikke tillate oss å bomme på åpent mål som vi gjorde flere ganger i cupfinalen, 7-meter skal omsettes i mål og vi må sette forsvaret fra første sekund. Da kan alt skje! 

Det er dessverre ikke mange som tar turen opp til de indre skoger, alle andre dager i året forstår vi det, Elverum er ikke akkurat på topp 100-listen over plasser man vil reise. MEN når våre fantastiske håndball-karer skal entre Terningen Arena burde vi så absolutt hatt full buss… Men vi lover at gjengen som kommer skal gi alt og litt til for vårt kjære ØIF Arendal! 

Med oss i bagasjen har vi selvsagt flagget, tradisjon tro skal elgen pyntes, det er lenge siden den var kledd i finstasen. Vi har forresten en morsom historie om elgen og den spesialsydde drakten. Den lover vi å ta ved en senere anledning.

Hva har vi så i vente? En fullsatt Terningen Arena kommer til å gjøre jobben vår vanskelig, vi får heller ikke sitte nærme banen, etter at vi selv gikk inn å «kuppet» billett-kjøpet til seriefinalen i 2019 hvor vi kjøpte på nederste felt har vi blitt pent plassert litt lenger bak;) Etter cupfinalen i Jordal amfi kunne vi lese i kommentarfelt fra selveste supporterlederen i Taigan at det var utklassing både på banen og tribunen. Mulig  Torgeir Østengen ikke var helt tilstede, noen utklassing var det strengt tatt ikke. Ikveld forventer vi å bli overdøvet, alt annet vil overraske oss, men vi får heie lurt og lage så mye støy vi kan. 

Vi går inn i finalerunden med stolthet og takknemlighet. Håndballen har gitt oss livslange vennskap som føles som en utvidet familie. Spillerne vi følger land og strand er fantastiske forbilder som trener knallhardt hver eneste dag for å underholde oss, takk!

Vi har troa på seier og vi håper på en tett og spennende kamp hvor marginene er på vår side!

God kamp!

Hilsen Ingrid og Kari