1 DAG IGJEN: – Det er finalestemning i lufta – ØIF Arendal

1 DAG IGJEN: – Det er finalestemning i lufta

ØIF Arendal-trener Luka Panza og hovedtrener André Jørgensen Hofstøl hadde en lett treningsøkt tirsdag ettermiddag. ØIF-troppen busser østover tirsdag kveld.

Luka Panza ledet første del av tirsdagens økt. I morgen står for Elverum for tur i den første finalen av potensielt fem i sluttspillet.

– Det er en litt annerledes stemning med finalespillet like om hjørnet, fastslår Panza overfor oifarendal.no tirsdag ettermiddag.

Reiser
Støtteapparatet og ØIF Arendal-spillerne busser østover tirsdag kveld i retning Hamar, før ferden går videre til Elverum i morgen. På den siste treningen før avreise var det lett stemning og taktikk på programmet.
– I forrige uke trente vi med høy intensitet, mens vi har tatt det litt mer rolig med fokus på detaljer, detaljer, taktikk og taktikk inn mot morgendagens finale. Litt spent og litt nervøs stemning, men det er helt normalt. Nå går vi inn i en finaleboble, men det er dette vi ønsker, vil og jobber for, forklarer han.

Full hall
Etter to år med varierende restriksjoner håper kroaten finalespillet vil gi fulle haller og rammer vi alle er kjent med når ØIF Arendal og Elverum skal kjempe om gull.
– Jeg tror alle gleder seg til å spille for full hall. Dette er det beste idrettsmenn kan oppleve. I Elverum er det alltid god stemning og intenst og det engasjementet som venter oss i morgen setter vi enorm pris på. Vi gleder oss til å komme i gang, medgir han.

Annerledes?
– Gjør dere endringer i forberedelsene nå som det er finale?
– Nei, vi gjør ingen store endringer. Vi har etablert gode rutiner gjennom sesongen. Opplegget blir som vanlig, svarer han.
– Og stemningen, slik du vurderer den?
– Folk er både spente, nervøse og er i god stemning. Du kan bare se utover her, sier han og sikter til spillerne som varmer opp med fotball før tirsdagens økt.
– Vi er klare, melder Luka Panza.

Onsdagens finalekamp sendes på TV2 Sport 2 og har avkast klokken 19:15. Har du ennå ikke kjøpt billetter til lørdagens finalefest i Sparebanken Sør Amfi, gjør du det i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559