FINALE ONSDAG: – Jeg blir varm i hjertet av hver eneste sms – ØIF Arendal

FINALE ONSDAG: – Jeg blir varm i hjertet av hver eneste sms

Onsdag spilles første finalekamp i sluttspillet mellom ØIF Arendal og Elverum i Terningen Arena.

Kari Sunde melder om ledige plasser i Svermen-bussen onsdag når første finalekamp mot Elverum spilles i Terningen Arena.

Da stiller selvsagt Svermen med buss og supporterdronning Kari Sunde er mildt sagt klart for å yte Taigaen kamp på deres egen hjemmebane.

-Vi har spilt oss til finalen, det føles så utrolig bra og stoltheten over hva laget og teamet har prestert i sluttspillet er grenseløs! Nå må folk våkne! Vi vet at midtukekamp oppi de dype skoger byr på utfordringer for mange. Det er ikke alle som kan ta seg fri. Men til alle dere som har anledning, gutta trenger dere mer enn noensinne, melder Kari Sunde lørdag ettermiddag til oifarendal.no.

Avreise klokken 12
Supporterbussen er bestilt med avreise klokken 12 fra Rema 1000 Nedenes. Som vanlig stopper bussen og plukker opp underveis ved behov.
– At spillerne får hjelp og ekstra energi med supportere ringside har vi fått høre mange ganger i det siste, denne gangen er intet unntak, sier Sunde.
– Vi trenger alle mann på dekk for å slå et sterkt Elverum-lag! Uten dere blir det vanskeligere å slå de. Meld dere på til Kari! Alle som kan så skal vi gi alt for å ta Elverum, oppfordrer Jørg William Fiala Gjermundnes.
ØIF-legenden Sondre Paulsen er ikke mindre på – i det som blir hans siste håndballkamper på toppnivå:
– Jeg tror Elverum er litt stresset. Veldig mye står på spill for Elverum. Om vi får ekstra oppbakking fra tribunen, kan det være dette som vipper det vår vei. Vi husker vel alle mars 2019, da vi tok seriemesterskapet på Elverum, sier Paulsen.

Vant tribunekampen
Magnus Søndenå, som kom til ØIF Arendal i fjor sommer, mener cupfinalen viser at det finnes muligheter.
– Der vant Svermen tribunekampen, og vi trenger all hjelp vi kan få der oppe. Vi kan ikke love resultatet, men at vi skal krige for trøya er det ingen tvil om, sier Søndenå som virkelig har funnet sluttspillformen etter å ha slitt med en lei skulderskade før nyttår.
Og lurte du på hva som er Sundes høyeste ønske:
– Det er å gi ØIF Arendal den støtten de trenger og fortjener. Folk skal vite at hver eneste påmelding varmer hjertet og gir ny giv! Kom igjen, la oss hjelpe gutta til seier og ett perfekt utgangspunkt inn mot festen vi skal ha i Norges råeste arena lørdag 4 juni, avslutter Kari Sunde.

Og hvordan sikrer du deg plass i bussen i Elverum onsdag kveld? Send Kari en sms på 95449538!