BILLETTER TIL SLUTTSPILLFINALEN SLIPPES FREDAG KLOKKEN 12.00! – ØIF Arendal

BILLETTER TIL SLUTTSPILLFINALEN SLIPPES FREDAG KLOKKEN 12.00!

Etter å ha slått ut Drammen i semifinalen i sluttspillet, er det nok en gang denne sesongen duket for finale mellom de siste års topplag i herrenes toppdivisjon, ØIF Arendal og Elverum.

Mario Matic og Frederik Børm i angrep mot Elverum i cupfinalen.

I cupfinalen 14. mai ble det en tett og jevn kamp mellom de to lagene, en kamp Elverum i sluttsekundene avgjorde til sin fordel. Nå møtes lagene altså til sluttspillfinale, der en eventuell Champions League plass ligger i potten, et revansjesugent ØIF Arendal skal strekke seg langt for å kapre denne. Sluttspillet som spilles best av fem kamper, starter i Elverum 1. juni, mens kamp nummer to er hjemmekamp i Sparebanken Sør Amfi, og spilles lørdag 4. juni med kampstart 20.15. Det vil bli laget en del moro i forbindelse med denne kampen, mer informasjon om dette kommer i begynnelsen av neste uke. Men det som er helt sikkert, er at denne sluttspillfinalen vil du ikke gå glipp av.

Billettene til hjemmekampen i sluttspillfinalen slippes fredag 27. mai kl. 12.00!


Logg inn i ØIF appen eller på våre nettsider; https://oif-arendal.woow.no/ fra fredag kl. 12.00 og sikre deg de beste plassene!