PINSEAFTEN: Inviterer til folke- og håndballfest! – ØIF Arendal
VORSPIEL: André Jørgensen Hofstøl, Sondre Paulsen, Mario Matic og Marianne Kalleberg, Sigmund Rose samt Jostein Strøm og Atle Fugelsnes gleder seg til en pinseaften i håndballunderholdningen- og vorspielets navn. ØIF Arendal-spillerne og trener Hofstøl har lettøl i glassene...

PINSEAFTEN: Inviterer til folke- og håndballfest!

Den andre finalekampen mellom ØIF Arendal og Elverum spilles 4. juni – pinseaften klokken 20:15. I forkant inviterer restauranteierne Sigmund Rose og Marianne Kalleberg til vorspiel i byen!

VORSPIEL: André Jørgensen Hofstøl, Sondre Paulsen, Mario Matic og Marianne Kalleberg, Sigmund Rose samt Jostein Strøm og Atle Fugelsnes gleder seg til en pinseaften i håndballunderholdningen- og vorspielets navn. ØIF Arendal-spillerne og trener Hofstøl har lettøl i glassene… Foto: ØIF Arendal

– Her blir det fest, sier Sigmund Rose i dagens Agderposten.
Marianne Kalleberg, kjent for å drive Madam Reiersen på andre siden av Pollen, gleder seg også til en pinseaften med håndball-nachspiel.
– Dette gleder jeg meg til, sier hun til samme vis idag.

Nr. 1 Sportsbar
ØIF Arendal inviterer i samarbeid med nevnte Rose og Kalleberg til fest lørdag. ØIF Arendal setter opp gratisbusser fra sentrum og opp til Sparebanken Sør Amfi. For daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen og resten av ØIF-administrasjonen – i godt samarbeid med spillergruppa – var enig om at når det inviteres til finalespill på selveste pinseaften, så måtte man klaske til.
– Med så start på kampen måtte vi kanskje prøve et litt «nytt» publikum. Jeg tror nok ikke 4-åringen min kommer på den kampen, medgir Sondre Paulsen i artikkelen.

Promo
Både hovedtrener André Jørgensen Hofstøl, Sondre Paulsen og Mario Matic var til stede da Agderposten møtte trioen og restaurantdriverne i solveggen på Nr. 1 Sportsbar på Langbrygga. Fra klokken 14:00 på pinseaften rigges baren finaleklar – med inspirasjon fra ØIF-supporternes cupfinale-oppladning på Williamsburg i Oslo i forkant av cupfinalen 14. mai.
– Med 2000-25000 tilskuere kan det bli magisk, er André Jørgensen Hofstøl sitert på.
Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er tydelig – og finaleklar – på at det ikke skal stå på busskapasiteten mellom sentrum og Sparebanken Sør Amfi pinseaften.
– Hvis det trengs 200 busser for å frakte supporterne til og fra kampen så skal vi ordne 200 busser, vi, ler Bruun Hansen.

PS: Billettene til finalekamp 4. juni ble sluppet fredag klokken 12:00. Billettene kjøper man i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559

PS 2: Første finalekamp spilles i Terningen Arena kommende onsdag.