FIALA: – Nei, det tenker vi ikke på. Her tenker vi kun én kamp av gangen – ØIF Arendal

FIALA: – Nei, det tenker vi ikke på. Her tenker vi kun én kamp av gangen

Onsdag smeller det i Terningen Arena. Jørg William Fiala Gjermundnes gleder seg.

Jørg William Fiala Gjermundnes er klar.

– Det er fint å ikke være utpekt som favoritter. Vi kan spille uten press og kan satse alt uten å tenke på favorittstempel og alt som følger med der, sier en finaleklar Jørg William Fiala Gjermundnes tre dager før sluttspillfinalene starter i Terningen Arena onsdag kveld.

Være på
Kristiansanderen har hatt en sterk sesong i ØIF Arendal. Han mener spillerne – selvfølgelig – må være på.
– Vi kan bare håpe på at Elverum har en dårligere dag på jobben enn normalt, samtidig som vi må leverte årsbeste i hver eneste kamp. I cupfinalen viste vi at det ikke er mye som skiller. Vi møter et utrolig dyktig lag som er gode på absolutt alt. De har en sterk ankomst og leverer detaljer i alle spillets faser vi må hindre. Samtidig må vi få opp vårt eget spill og spille oss selv gode. Vi må rett og slett være på, sier ØIF Arendals venstreback som har tatt et stort ansvar gjennom sesongen.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/05/29/hofstol-vi-vet-at-vi-kan-matche-dem-klart-det-gir-en-boost-og-tro/Ikke hørt noe
Fiala Gjermundnes bedyrer at Elverums supporterklubb Taiga’en ikke har kommet med noen stikk i hans retning.
– Ikke ennå, men det er bare moro at det blåser på tribunen. Svermen er vår gjeng og de vi hører når vi spiller. De hører vi godt, selv om det også har enda mer å gå på, mener han.
For nå går Fiala Gjermundnes og ØIF-spillerne inn i den siste kampbobla for sesongen. Potensielt fem finalekamper står for tur, med kamper onsdag, lørdag (pinseaften i Sparebanken Sør Amfi), onsdag, lørdag (evt. 4. kamp i Sparebanken Sør Amfi og tirsdag (!).
– Dere blir ikke lei av hverandre?
– Nei, vi blir faktisk ikke lei av hverandre. Nå har vi hatt en helg med egentrening, men nå er det siste innspurt før ferie. Det er fullt fokus for å si det slik, sier Fiala som håper alle gode ting er tre.
For lørdag tapte hans kjære Liverpool mot Real Madrid i Champions League, før han så Jerv tape hjemme mot Sarpsborg søndag kveld.
– Da blir onsdagens kamp den tredje og alle gode ting er tre, mener han.Betyr ingenting
Selv om det ligger en Champions League-kvalifisering i finalepotten, bedyrer han at det ikke er noe som opptar fokus.
– Vi er selvsagt klar over at det ligger en slik mulighet i potten, men det vet alle. Vi tar heller én kamp av gangen. Litt kjedelig svar, men det er slik vi må tenke, svarer han.
– Og kroppen føles fin etter en lang sesong?
– Man merker at sesongen går mot slutten, men det er nå det kan bli skikkelig moro. Da tenker man ikke på eventuelle vondter. Det er likt for meg, for kompisene og for Elverum-spillerne. Det betyr ikke noe som helst når finalene kastes i gang, avslutter en finaleklar Jørg William Fiala Gjermundnes.

Det er en holdning vi liker.

PS: Onsdagens første finalekamp spilles i Terningen Arena klokken 19:15. Kampen sendes på TV2 Sport.
Billetter til den andre finalen, som spilles pinseaften i Sparebanken Sør Amfi, kjøpes i ØIF-appen eller her på nettsiden https://oif-arendal.woow.no/#!/home