Cesar Almeida bytter klubb igjen – ØIF Arendal

Cesar Almeida bytter klubb igjen

Tidligere ØIF Arendal-spiller Cesar Almeida er på flyttefot igjen.

Tidligere ØIF Arendal-målvakt Cesar Almeida er igjen på flyttefot. Her avbildet i november 2016 sammen nåværende ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl.

Den brasilianske målvakten, som også ble kalt «BomBom», har siden han forlot ØIF Arendal etter én sesong (2016/2017) spilt for den spanske toppklubben Granrollers og franske Toulouse.

De to neste sesongene skal han spille for klubben ØIF Arendals nåværende målvakt Kristijan Jurisic hjalp til opprykk til den franske toppdivisjon, Nancy. Det melder den franske klubben på sine Facebook-sider tirsdag ettermiddag.

Nancy ligger sist i den franske toppdivisjonen når tre runder gjenstår. Nancy møter Martin Lindells tidligere klubb Limoges og Frederik Børms tidligere klubb Istres samt Nantes i de tre siste kampene. Nancy kan ved miniumum to seire redde plassen i toppdivisjonen.

PAUC, som slo ØIF Arendal ut i kvalifiseringen til EHF European League ligger på tredjeplass tre runder før slutt. Kommende Aalborg-spiller Mikkel Hansen og hans Paris SG har allerede vunnet den franske serien.

Almeida har 98 landskamper for Brasil på cv’en.