SISTE: Norse og ØIF Arendal skal fly sammen! – ØIF Arendal

SISTE: Norse og ØIF Arendal skal fly sammen!

Det ferske flyselskapet Norse har hovedkontor i Arendal. Nå skal Norse og ØIF Arendal fly sammen! Og DU kan vinne gratis USA-tur til valgfri destinasjon fra Oslo.

Konsernsjef i Norse Atlantic Airways Bjørn Tore Larsen. En av selskapets første Dreamlinerne står i bakgrunnen.

– Det er viktig at virksomheter og organisasjoner i Arendal jobber sammen for å styrke regionen. Det er også viktig at vi hjelper hverandre med å synliggjøre det viktige arbeidet som gjøres innenfor både næringsliv og idrett. Samarbeidet med ØIF Arendal vil gi Norse økt synlighet lokalt og vårt mål er at det vil bidra til at så mange som mulig vil reise til USA med Norse, sier Lasse Sandaker-Nielsen i Norse til oifarendal.no i forbindelse med det ferske samarbeidet.

Spennende
Daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen betegner samarbeidet som særdeles spennende.
– Det er først og fremst veldig gledelig at et selskap som Norse finner et samarbeid med oss interessant. Norse har store planer for fremtiden, det samme har vi. At Bjørn Tore (red.anm: Larsen, adm.direktør) og staben har hovedkontor her i Arendal er et fint bilde på optimismen og alt det spennende som skjer i Arendal og Sørlandet om dagen. Vi er også ekstra stolte over at våre produkter og muligheter er interessant for et selskap som dette. De står foran en offensiv, internasjonal satsing som vi gleder oss til å følge og være en del av. Vi har også en tydelig internasjonal strategi om å markere oss og å være en del av nordisk og europeisk topphåndball. Veldig spennende. En gledens dag, gjentar en fornøyd Bruun Hansen om samarbeidet.

USA-tur
Norse blir svært synlig i Sparebanken Sør Amfi fremover. Foruten synlighet med levende bilder før, gjennom og etter håndballfestene på LED-skjermene, vil publikum allerede lørdag få sjansen til å vinne USA-tur til en valgfri destinasjon fra Oslo. Alt man trenger for å vinne er å ha billett samt å være i hallen lørdag kveld.
– Samarbeidet med Norse er veldig ferskt. Nå skal sette oss ned for å se på samarbeidspunkter som kan løfte både Norse og ØIF Arendal fremover. Vi skal rett og slett fly sammen med Norse fremover, avslutter en strålende fornøyd daglig Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i ØIF Arendal.

Norse startet billettsalget i slutten av april og tilbyr direkteflyginger fra Oslo til New York, Fort Lauderdale, Orlando og Los Angeles. Første flyging går til New York 14. juni. I forrige lanserte det arendalsbaserte selskapet nye ruter fra Oslo til New York – via London. Flere ruter mellom Europa og USA lanseres i løpet av kort tid.

Sjekk det ferske flyselskapets hjemmeside, rutetilbud og priser her: https://flynorse.com/