SISTE: Gard har signert med ØIF Arendal! – ØIF Arendal
Kommunikasjonssjef Karoline H. Flåm og juridisk direktør Lars Lislegard-Bækken i Gard.

SISTE: Gard har signert med ØIF Arendal!

Verdens største spesialiserte sjøforsikringsselskap blir med på ØIF Arendal-laget i årene fremover. Avtalen blir markert på skikkelig vis når Gard sponsor gratis inngang for barn og unge mot Haslum 3.april.

Gard, her representert ved kommunikasjonsrådgiver Karoline H. Flåm og juridisk direktør Lars Lislegard-Bækken, er ny sponsor i ØIF Arendal.

Og årsaken til at Gard engasjerer seg i ØIF Arendal?
– Fordi vi heier på byen vår! Gard har lang tradisjon for å støtte opp om både kultur og lokal idrett, og når vi vet hvilken solid innsats ØIF legger ned – både på og utenfor banen – så var det naturlig for oss å gå inn som sponsor, sier juridisk direktør Lars Lislegard-Bækken til oifarendal.no.

Tung aktør
Gard er verdens største spesialiserte sjøforsikringsselskap. Selskapet har over 500 ansatte og 13 kontorer verden rundt, men både røttene og hovedkontoret ligger i Arendal. Lislegard-Bækken trekker frem ØIF Arendals rolle utenfor banen som viktig for selskapet.
– Ikke minst setter vi stor pris på det arbeidet ØIF gjør utenfor banen, både for barn, ungdom og for de som kanskje faller litt utenfor. ØIF bringer med seg en god energi til hele byen, de bidrar til samhold og entusiasme, og det er viktig for oss som bor her, sier han videre.

Stolt
Daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen er tydelig stolt over at Gard ser og deler verdiene som klubbens engasjement er tuftet på.
– Gard er en solid, tung og tradisjonsrik aktør med lokal forankring. Det betyr mye for oss Gard ønsket å bli en del av vårt lag. At selskapet trekker frem vårt utvidete samfunnsansvar betyr mye for oss. Vi er stolte av at Gard nå er en del av ØIF Arendal-familien. Det er også en anerkjennelse til alle som jobber målrettet for at vi skal bli litt bedre for hver gang vi møtes, smiler daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.
Han legger til at det økonomiske fundamentet i avtalen er med på å gi klubben mulighet til å gjøre ØIF Arendal i stand til å satse profesjonelt med dagtidstreninger og håndballspillere på heltid.

Feirer 3.april
Gard har i forbindelse med det ferske samarbeidet bestemt seg for å sponse gratisbilletter til barn og unge under 18 år mot Haslum 3.april.
– Vi ønsker rett og slett å bidra og å gjøre noe hyggelig for å bringe folk sammen igjen. Det har jo vært en lang pandemi med mye sosiale begrensninger, og ikke minst nå, i en ekstra urolig og turbulent tid, så trenger vi noen lyspunkter. Vi trenger noen pusterom og fellesskap, avslutter Gards juridiske direktør Lars Lislegard-Bækken.

Bjørn-Gunnar Bruun Hansen opplyser at barn og unge under 18 år henvender seg i billettluka på kampdag mot Haslum 3.april for å hente ut gratisbilletter.

Vi ønsker Gard velkommen på laget!