HOFSTØL: – Stolt av resultatet og arbeidet vi legger ned – ØIF Arendal

HOFSTØL: – Stolt av resultatet og arbeidet vi legger ned

André Jørgensen Hofstøl var ingen slagen mann etter 32-28 tapet mot Elverum i den første av potensielt fem finalekamper.

André Jørgensen Hofstøl, Luka Panza og ØIF Arendal har nå tre dager på seg til å gjøre seg klar for ny finalekamp mot Elverum.

– Jeg er stolt av resultat og arbeidet vi legger ned. Vi kjemper med nebb og klør. Å tape med noen få mål med det mannefallet kan karakteriseres som et hederlig tap, sa ØIF Arendals hovedtrener André Jørgensen Hofstøl til TV2 Sport 1 etter kampen i Terningen Arena.

Troen
I pausen trakk Jørgensen Hofstøl frem et godt gammel norsk ordtak.
– Den enes død, den andres brød.
Det ble et godt bilde på onsdagens finalekamp i Elverum. Mario Matic ble sittende på benken frem til det gjensto få minutter av matchen, kaptein Rammel fikk rødt kort etter 20 minutter i første omgang og i andre omgang måtte formspiller Lars Jakobsen innom tape-bua. Dermed måtte andre stå frem. Jørg William Fiala Gjermundnes hamret inn åtte mål og Frederik Børm var som vanlig påskrudd. I andreomgang leverte Ivan Eres en god kamp.
– Førsteomgangen var så som så, men vi hang med og hadde troen. Det blir et mannefall og så bred er ikke troppen vår at vi kan stå mot, sa Jørgensen Hofstøl til TV2 Sport i sin oppsummering av det knepne finaletapet.

Lørdag er det revansjetid! Da gjester Elverum det som blir en stappfull Sparebanken Sør Amfi. Har du ennå ikke kjøpt billetter? Det fikser du i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/559